Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, June 10, 2015

Video Percutian Dah Siap!

Video percutian kami di Cherating, Pahang sudah siap..meh la tengok..3 hari 2 malam tau baru siap edit tau..hahaha Rugi tak tengok.. >_<



Thanks Meor bersusah payah mengedit video Cherating kami..Siapa-siapa nak cari video editing, nak masukkan lagu atau trim gambar video murah dan berpatutan boleh contact Meor 019-389 2527..Nak suruh Meor ambik video pon boleh..semua pon boleh..hehehe

piece : kathyjem




12 comments:

JuLIe said...

AAAaaaaaa , tak tahan tgk muncung raisah bila u letak lipgloss tu manjerrr .. ahhahahahha

mshazadoes said...

mek echa paling comell pluss tantek sekali kat bidoe tue :)

A.I said...

sronoknye tengok...meriah ^_^

kathy jem said...

JuLIe : dia yng request nak pakai liptik..hahaha

kathy jem said...

mshazadoes : hehehe mekasih... =D

kathy jem said...

A.I : seronok holiday kat Cherating ni..one day nak repeat lagi pegi kt sini..hehe

Farah Aishah Abdul Aziz said...

kak kathy..best ye..so happening…lagi2 si mekcha….. adeh terkekek gelak tgk…. mak datin sungguh…haha… sweet memory :)

ComelComot said...

tak puas tgk.. meriah betul.. syioknya

Mya said...

Suwitnyaaaa.. Suka suka suka :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
aloooo
lama tak terjah blog uols
rindu mek echah
seb baek ada video ni he3
mek echah dok takuit pasior lagi yer he3
toooo tweeeettttt

Innanie Ariffin said...

seronoknyaaaa kakak!!!!! nak pi holiday laaah

rizaini said...

sweet...best nye tgk video...cntik semua mase kat pantai..omg preggy melompat jugak...comel mek cha tkedek2 kat pantai... best nye holiday dgn bff....