Klik Yer!! Mekasih...

Friday, July 27, 2012

Baru Shopping Barangan Mandian Belum Yang Lain..

Kelmarin shopping barangan mandian baby.. Dah shopping bagai baru tahu semalam yang ari ni ada expo barangan baby di Midvalley.. +___+

Tadi ngi survey tengok apa yang menarik kat expo barangan baby kat Midv.. Boley tahan jugak barang2 kat sana.. Besok kena terjah ni ngan Affan.. Tadi sempat rembat pampers ngan kasut baby jer.. Yang lain besok jer la.. Kalo ari ni nak shopping semua memang tak sempat la dah la rehat 2 jam jer dengan orang ramai berhimpit2.. Besok kalo nak pegi, kena pegi awal2..

Ni baru borang barang mandian.. Belum yang lain lagik.. hehehe Terujakan shopping barang baby ni.. Lagi2 kite yang mengandung anak pertama ni.. Semua keperluan kena baru.. Besok2 dah ada yang nombor dua pakai jer yang dah ada ni... hahaha Jimat skit.. :P

piece : kathyjem

4 comments:

AlyzaFisol said...

bestnyeee..tingin nak merasa perasaan begini...

GreenJade said...

itu ler..sok pun plan nk terjah sana awal2..hope dpt lah barang2 yg berkenan di hati hehehe

♥fie yasmin♥ said...

waa..besnye kan shopping barang baby..dahla cute2..sejuk mata memandang

Hidayah Bach said...

yup..shopping barangan baby sangat best..excited..tambah kalau jumpa baju yg kiut miut tu..
sikat yg comei2..
hehe..

anak sulung mmg byk la brg nak beli..
belum kita stroller la..
play pan..
katil..
hehe..

:)