Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, July 19, 2012

Mari Kite Tengok Decoration Baby Shower's Kathy & Ceera

Baby Shower Kathy's dan Ceera's di Flora Cafe Ampang..

Mari kite tengok deconye dulu pastu baru aku story.. Sori la tak sempat nak update semalam.. Kerja berlambak kat ofis ni haa.. Stress aku..

Lapik meja ni hakak yang design.. Omel tak.. hehehe

Deco by Kathy & Ayu.. Cewah!

Berpeluh ketiak omak nak menyiapkan decoration ni tau.. Puas dapat deco sendiri.. Kalo upah orang buat mesti ribu raban abis.. Ni buat sendiri baru ratus budjetnye.... =D

Paper beg tu i beli kat Ballon Buzz Party Centre Bangsar.. Kat situ kalo nak cari barang party memang sesuai dan banyak pilihan.. Sticker kat paper beg tu jer i design sendiri..

Dah siap deco.. Menunggu kawan2 tibe...

Besok aku entry yang lain ek.. Tak sempat nak story semua.. Kerja bersepah..

Haa ni baru nampak princess sebenar.. kakaka Perasan santan ko! =P

Bakal menjadi Ibu dan bakal menimang cahaya mata bayi perempuan... InysAllah.. ^__^

piece : kathyjem

8 comments:

Izzan Yong Rosdin said...

Tahniah....

liza♥aufa said...

bestnyer, next baby nak macam ni!!!

ReeneeRaaid said...

Lovely decorations. korang mmg ada bakat :)

reeneeraaid.blogspot.com

Mymiesein said...

Comelnya decoration baby shower... Suke... Kretip sangat nak deco sendiri ni...

mummy alisha said...

sedapnyer kek itu...

baby lydia said...

wahh..beshnye dpt kumpul ramai2 nih kak..congratss bby girl..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Hi Kathy suka baca blog Kathy...
sgt awesome your baby shower party ni....
bestnya! teruja tgk gegambar ni semua :)
salam perkenalan from your new readers :)

fiszah_pjo said...

so sweet la dear...semoga semuanya selamat..seronok tengok bby shower ni :)