Klik Yer!! Mekasih...

Friday, July 13, 2012

Boley Gedix Dengan Hasil Kerja Ku..

Baby Shower saya.. Tantik tak saya buat.. ^___^

Apa tak tantik biaser jer.. Eh jangan banyak bunyi boley, tengok skit ko buat cantik ker tak.. Aku dah buat ni kira ok la tantik apa... hahaha Puji diri sendiri nampak.. puuuiii~~

Paling susah nak potong adalah misai... Patutnye misai tu melentik lagi tapi di sebabkan susah nak potong terus aku cut bahagian hujung tu.. Terus nampak macam misai kontot.. hahaha

Takper la yang penting boley posing dengan hasil kerja tangan ku.. Bukan susah pon nak buat benda alah ni.. Kalo ko rase senang, senang la benda tu ko nak buat.. Kalo rase susah, susah la benda tu ko nak buat kan...

piece : kathyjem

10 comments:

Tengku Fauziana said...

Kathy yg batang tu u pakai batang apa ye?

I pn tgh deco2 utk beday my son next month..dh print tinggal nk cut n cari batang jee..

Mooniqueen said...

Tak sabar nak tengok la... Rajin betul Kathy buat ye...

Siti Shuhadah said...

pandai kathy !!

fiszah_pjo said...

waa..selamat berbaby shower sis:)

kathy jem said...

Tengku Fauziana : oh yg tu kathy pakai batang belon..tp batang belon tu kathy potong sikit sbb panjang sangat..

mira maisara said...

wah..kreatif nyer :D

Kasihku Rina said...

kak kathy, kalau sy bayar utk props queen and king tu blh x? insyallah sy akn bernikah bln 11,,sy xterror la nak buat benda tu,,plz email me: badriena@gmail.com tQ

wanda arry said...

kretif..boleh ambik idea nk buat time wedding ni..:)

glowing party house said...

Haaa kreatif terbaik! Kalau nak cari stick belon boleh mai kedai kami nnti.. bukan stick je segala jenis belin ada.. belon terapung helium pun afa.. party items, banner lootbags, costume, clown.

Party Shop - Glowing Party House kat reko sentral bangi www.facebook.com/glowingpartyhouse tq!

glowing party house said...

AsSalam.. nanti kalau nak cari barang party dan belon terapung helium, leh la singgah di cawangan kami di Bangi Sentral sebelah Butik Felinna tu.
or boleh jugak di cawangan kami di jalan reko sentral dan juga usj21.

www.facebook.com/glowing party house
insta @glowingpartyhouse