Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, July 24, 2012

Dinner di Rumah Nirul 2 Hari Sebelum Puasa..

Nirul ada buat makan2 di rumahnye.. Kiteorang satu ofis apa lagi ramai2 ngi redah rumah die laa.. Makan free haruslah kena pergi..hehehe

Tak la Nirul sajer buat makan kat rumah die sempena meraihkan pengantin baru.. Dieorang ni kan baru jer kawen bulan lepas.. Memang Nirul niat  nak buat makan2 kat rumah die..

Masa ni baru sampai tengah tunggu Nirul masak.. Wife die pulak tak brape sihat.. Ingat sampai jer makanan dah terhidang skali belum lagi daaa.. hahaha.. Over ko! Takper kite tengok hiasan dalam rumah Nirul ni dulu..

Kalo korang nak tau rumah Nirul ni banyak kali dah masuk magazine.. Pernah  masuk dalam majalah Laman Impiana, Rapi, Apartment Impiana, Libur senang cakap majalah yang berkaitan dengan rumah la.. hehehe Dan rumah Nirul pernah menang dan juara anjuran Karangkraf tau.. Mengalahkan Eric lagi uolss...

Ni pon banyak perabot takde sebab ada buat kenduri doa selamat sebelum ni.. Kalo ada sofa lagi kelas ko..

Aku pernah tanya Nirul harga lampu ni.. Sekali die jawab 6 jer.. Owh ok 600 hengget jer.. Eh tak la 6 k... Lol 6ribu ker ingat 600 hengget.. Terkedu hahkak! Ni baru lampu belum perabot yang lain.. :P

Suasana di balkoni..

Pokok kelapa sawit dalam rumah.. Ko hado?? hahaha

Penuh cermin dalam rumah Nirul ni.. Kite orang pompuan mesti suke.. Toleh kanan nampak muke kat cermin.. Toleh kiri nampak badan.. Toleh depan nampak perut.. hahaha

Tak padan dengan perut tu.. Sibuk nak menyenap gambar jer yang ko tau..

Nirul dan Eika..

Tu dia pengantin baru yang bertungkus lumus memasak hidangan untuk tetamu.. Tak sabar nak makan Mee Udang air tangan isteri Nirul ni.. hehe

Sabar menanti makanan dengan Kak Liza.. hehehe Lapor masa ni.. Dah la aku pose time ni.. huhuhu

Tolong Kak Liza jangan tak tolong..

Yeeaaa Mee Udang dah masak, siap untuk di hidang.. Cepat Nirul hidangkan untuk kiteorang semua dah lapar ni.. Eleh padahal ko sorang jer yang lapornye.. hahaha

Pantang berjumpe ada jer nak bergosipnye.. hehehe

Anak Nora comel tak..

Debab sungguh anak si Nora ni.. Badan berketak-ketak...

Bergambar beramai2 sebelum makanan sampai..

Hambik masing2 macam pirana.. hahaha

Aku makan sampai 2 kali tambah.. Nak tambah kali ke 3 dah tak larat perut dah sendat.. Eika nanti nak tanya resipi Mee Udang ko ni ek.. Aku nak masak macam ni sedap.. hehe ;P

Thanks Nirul & Eika for dinner malam tu untuk weolsss.. hehehe Semoga cepat2 dapat baby.. eh tibe2 pulak ko.. hahaha ;P

piece : kathyjem

4 comments:

kinghana said...

comelnyaaaa budak tu >.< jemput singgah ya http://sayakinghana.blogspot.com/2012/07/lelaki-tak-hensem-dapat-perempuan-cun.html :")

Siti Shuhadah said...

lampu tu 6k?? huyyyyooo !!! x mampu...

Chekgu Azrine said...

Lawa rumah dia..lampu tu 6k?aptb!!

Ietams said...

lawa rumahnya.. pandai dia hias rumah