Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, July 10, 2012

Weekend Kami : Masak : Makan : Lepak : Kemas Rumah

Baby.. Huny nak masak Taucu masak kicap boley.. Bee makan taucu tak.. Affan : Eh Makan la...

Terus laju2 ngi dapur masak.. Lagi pon rase lama tak masak makanan berat, asyik masak yang light2 jer..

Dan ini la die hasil pertama aku memasak Taucu masak kicap.. hehe Nasib menjadi... =D

Selalu masakkan taucu ni mak yang expect.. Terbaik taucu mak.. Senang jer tengok mak masak, campak2 dah siap.. Mak cakap ni masakkan paling mudah.. Budak sekolah pon reti masak.. Yerla mak kami ni budak baru nak belajar masak..hekhekhek A'ah dah nak masuk 2 tahun kawen budak baru belajar la sangat!

Sayur Kangkung Belacan ni kacang jer nak masak.. =D Eh eksyen pulak ko..

Affan ni tak kisah asal aku masak jer die telan.. Tapi kat luar kedai makan die yang paling cerewet..

Inilah die aktivti weekend aku masak dan mengemas rumah.. Petang tu jumpe manjer2 di Garden Midvalley...

piece : kathyjem

5 comments:

Mon MonaLea said...

selalu gak buat taucu sebab suami suka makan.nampak sedap taucu khaty tu..

kathy jem said...

br nampak belum rase..hehehe =P

Chekgu Azrine said...

Suka taucu..:)

eLLy said...

to tell u the thru ahkak tak gheti masak taucu ;)
hukhuk

✿dazZdaEng✿ said...

tak penah masak taucu (tak reti)
kalau mkn pon time kenduri jer