Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 15, 2013

Birthday Present untuk Raiisah..

Habis jer party Raiisah terus sesi membuka hadiah.. Tapi tunggu orang balik la baru kami bukak hadiah2 ni smue.. Tu pon yang di tunggu2..hehehe.. Ni Raiisah kecik tak tau apa lagi besok dah besor sikit mesti excited nak bukak hadiah.. Budak2 kan memang suke bukak2 hadiah ni termasukla kite yang dah besar panjang ni kan kalo nampak hadiah or orang bagi hadiah kemain laju nak bukak kannnn.. =D

Sesi membuka hadiah.. Raiisah tak tau lagi hanya mampu menengok jer ler..hehehe

Eh ada bola.. Masa bukak kotak besar tu terus ek elehhh mummy Ayu bagi Tabung Hello Kitty jer korek2 upernya ada hadiah lain..hahaha Pandai mummy Ayu nak kenakan Raiisah ek.. =P

Terima kasih kepada yang memberi hadiah2 comel cute miut ni semua untuk Raiisah..

Bawah ni semua hadiah post dari kawan2 online, kawan2 sekolah, kawan satu ofis... Thank you thank you semua... Ada yang tak sempat datang masa birthday Raiisah hari tu dieorang post and by hand lagi.. Terima kaseh sekali lagi.. ^___^

Dari Kak Shikin.. Tq Auntie Syikin..

Dari Ibu Zura.. Tq Ibu..

Dari Aunty Intan.. Tq Nyah.. =)

Dari Mummy Yana.. Tq Mummy Yana.. =)

Dari nenek.. Nenek cakap dah besar nak suruh Raiisah jadi Chef..hehe

Dari Auntie Watie.. Tq Auntie Watie.. =)

Dari Auntie Miza.. Tq Auntie Miza.. =)

Dari Mummy Ayu.. Tq Mummy Ayu..

Dari baju cantik.. Tq dear.. =)

 
Dari Sky.. Tq Sky..

Dari HanaButik.. Tq dear.. =)

Dari Aunty Iza Apek..hehehe


Suke tengok gambar ni ngan member2 sekolah.. Ni pon ramai yang tak datang... Kalo datang rasenye lagi meriah kebaa bommm.. hahaha

piece : kathyjem

8 comments:

Zee Suhaini said...

waaa banyaknya hadiah raishah..sumer pon meletop..

Nur A.Z said...

hadiah raisah sume best2 la, ada khmenah lg.. bila dia pakai baju hello kitty tu comel sgt..

Rizziela said...

wah..banyaknyer hadiah dia..cantik2 plak tu

Chekgu Azrine said...

untung raiisah..semua hadiah dia best2..ramai yg sayang raiisah

PrincessNur Nurr said...

Untung raicha dapat hadiah banyakkk..hepi besday cayang..mmuaahh dr aunty nur!

Hanis Nizam said...

weeeeeeeee masa kite kecik pun ada main yg masak2 tu tp best ni banyak betul hadiah.

salwana nordin @ che'wa said...

banyaknya hadiah dia :)

comel2 je smua hadiah..

bertuah raisah :)

Nurulhuda Razali said...

Seronok nyer raisah dapat bnyak hadiah comel2....:)