Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 26, 2013

Sepetang di Kulcats Barrio

Bersemangat nak jumpe Yana ni.. Nak ambik barang baik gua cakap lu..hahaha Dalam wechat kemain pong pang pong pang tak sabar jumpe nak ambik barang tu.. Haaaa mesti tertanya-tanya barang apakah itu??? Jeng jengggg.. hahaha Nanti la aku bagitau.. Kena pakai dulu baru aku show off ek..

Motip sangat letak gambar perasantan ni kenape dik nun??

Decide punye decide kami jumpe di Kulcats Barrio.. Ni kali ke dua aku datang ke sini sebelum tu datang ngan Affan..

Ayu dah call reserved untuk 3 orang jadi sampai terus dapat meja.. Kulcats ni lain macam sikit kalo nak datang kena reserved dulu kalo tak, tak pasai2 kena berdiri tunggu sebab restaurant ni baru jadi semua pon nak pegi ke sini..

Dah pandai pakai shawl jenis kain macam ni.. Susah kot mula2 nak pakai kain jenis macam ni tak pandai ahkak.. 10 kali ubah dok depan cermin ubah sana sini pin sana sini.. Sekarang tidak lagi.. Suke gegirl..miah miah miah..

My fav girl.. Gitew..

Yana oder tea sebab die period jadi nak minum minuman panas..

 
Aku punye.. Hari tu nak makan yang ada spicy2 so ni jer yang aku rase pedas.. Pedas ker??? Pedas la jugak..

Bibik Ayu dah sampai.. hahahaha Ayu ari tu lambat sikit sebab sekarang ni die tengah menjada anak2 buah die sebab bibik kakak die balik Indonesia jadi 3 bulan Ayu kena jaga anak buah die.. Kalo tak die orang pertama yang akan sampai kalo dating ngan manjer2 semua sebab Ayu ni jenis punctual..

 Yana oder ni teringin pizza katanye..

Makan sampai abis Yana kalo tak abis biar aku abis kan.. haha

Makan dulu yuk!

Bile dah jumpe bertiga haruslah pot pet pot pet.. Owang pompuan kan gosip memang tak boley dipisahkan..

Boley tahan spaghetti aglio olio kat Kulcats ni..

Aku sekejap jumpe dieorang ni.. Ambik barang gosip2 sikit calow sebab Affan ngan Raiisah sudah menunggu di rumah.. Petang tu Affan pegi ambik Raiisah kat rumah mak jadi aku takyah la ke Sg. Buloh, tu yang boley jumpe manjer2 sekejap..

piece : kathyjem

11 comments:

Haslinda Hassan Ali said...

Sedapnya mcm best jer...

kathy jem said...

Haslinda Hassan Ali : memang best..hehe

ZalinZalina said...

Kathy pakai tudung hijau camtu macam iklan gadis sunsilk pulak :)

Miss Brenito said...

Suke teramat sangat dengan kathyjem ni, wajah komersil sangat.. perfect..

kathy jem said...

ZalinZalina : hahaha gadis sunsilk katanye..gadis ker..ekekeke =D

kathy jem said...

Miss Brenito : auwww tq darling..wink! hehe =D

FnF Centre said...

mcm sedap jer spagetti tuh.. :)

http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

Cutella said...

Hmmmmm....looks delicious

Chekgu Azrine said...

Bagus btul uols punya frendship!!

AZIZAH ROHANI said...
This comment has been removed by the author.
AZIZAH ROHANI said...
This comment has been removed by the author.