Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 8, 2013

Video Raiisah Awfiyah 1st birthday party celebration

Wehuuu video birthday party Raiisah dah siap... Sebelum aku story mory pasal besday Raiisah ni kasi korang layan video ni dulu boley..hehehe



Terbaik Munky ko punyer editing sangat puas hati..Munky ni satu ofis ngan aku..

Sape2 berminat dengan Munky punye hasil kerja dan nak guna perkhidmatan die korang leh contact Munky sebab die punye harga sangat murah kalo nak bandingankan dengar harga2 videographer kat luar sana tu memang tak dapet ler harga Munky ni..

Munyk bagi harga murah untuk korang mane nak budjet2 ni.. Nak tahu lebih details korang leh call die terus 019-3001310 cakap dari kathyjem mesti die bagi harga murah or korang leh email zulfadlyzolkafli@gmail.com..

piece : kathyjem

6 comments:

meera said...

Nice editing.. Tp vdeo mcm laju skit. Spanjang vdeo tu I tgk Kathy je.. Cantik. N sweet sangat.

salwana nordin @ che'wa said...

meriahnya bday raisah :)..

cute pulak tgk atuk main chak2 last tu heeee..

akhirnya lena raisah slps kepenatan :)

Nurhayati Mohd said...

Meriahnya besday raicha ye..pandai mummy plan

lyana hasan said...

bestnyaa manjer !! jelessss takde dalam video tuuhh :(

n@D3iR@H said...

tacing pulak tgk video ni...comel sgt2 mak ecah, manje kesayangan atok...nice editing..!!!

Mimy Hamid said...

sygnya tak join meriah sekali tak datang besday raichah