Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 1, 2013

Puas Hati Dapat Makanan Jepun

Seperti biaser ari jumaat ke Midvalley la kite nak jauh2 memang tak la kan dengan Cik Hanis kite tu yang tengah banyak kerja..

Si Nasreq ngan Alfonso ikut sekali pastu dah sampai Midvalley pening sebab dua orang mamat ni tak nak makan Shusi yang aku ngan Hanis tekak dah teringin2 nak makan Shusi King.. Last2 kami berpecah Si Nasreq ngan Alfonso ngi makan KFC aku ngan Hanis pegi Shushi King.. Abis makan karang baru jumpe balik.. Lagi pon memang dieorang kena jumpe aku kalo tak balik ofis naik teksi la korang yer..hahaha

Biaserla budak laki ni bab2 makan ala jepon ni mane dieorang suke yang tau nasi nasi ayam ayam..hahaha Buhsan ok sama ngan laki aku langsung tak berkenan Shusi ni.. Aku kalo teringin nak makan Shusi kawan2 la diajaknya..

Seperti biaser air green tea harus di minum kalo datang ke sini..

Si Cik Hanis Zalikha eh Hanis Ali.. ;P

Berbaloi sangat seringgit satu jug besar ni.. Minum pulak dua orang layan..

Aku ngan Hanis oder sama..hahaha Sehati sejiwa gitew.. Fish ade Ayam pon ada.. rm13.90 ajer..

 Makan Yuk!

 Ngaaaa....

 Ni pon yang paling sedap kicap ngan wasabi..

 
 Oder ni pulak.. Macam tak puas yg kecik2 tu..

Abaikan pemandangan di belakang saya itu yer..

Ecececece.. Cover nampak padahal belakang kamera ngap terus.. =P

Dan akhir sekali ice cream.. Hanis Vanilla.. Ku Matcha ice cream.. rm1 ajer..

Tersedap sangat eskrem die rase nak repeat lagi.. =)

piece : kathyjem

8 comments:

Hanis Nizam said...

sedapnya. dah lama tak makan sushi. wuuuuuuuuu T_T

Rosmiza Ali said...

Sedapnya sushi.. Lama dah tak makan sushi.. Ajak hubby memang takde maunya dia nak makan sushi.. Kalau nak makan kena pegi ngan kengkawan.. Gugugu~~
ZON PERMAISURI CHOMEL

Suhailah Abdul Hamid said...

tengok mknn ni terus terliur ..sedapnyer :)

kathy jem said...

Hanis Nizam : tula sama ngan kathy dh lama xmkn shusi tekak teringin2..hehe

kathy jem said...

Rosmiza Ali : kan rasenye orang laki kureng skit la bab2 mkn macam ni..

kathy jem said...

Suhailah Abdul Hamid : alamak terliur kena cari pegi makan ni..hehe

Miss Brenito said...

wah...rindunya nak bershushiking

Naema Shahrul said...

waaa...sedapnya..terliur..suka la tengok kathy pakai pink..sweet sesangat..