Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 25, 2013

First Time Bawak Raiisah Main Playground..

Semalam bawak Raiisah main playground kat taman... First time bawak die tempat macam ni.. Kesiankan anak mummy tak pernah main playground jadi smue pon takut..hahaha

Dah lama rasenya tak bawak Raiisah bersiar-siar waktu petang.. Sekarang ni kan musim hujan setiap kali plan nak bawak die ke taman mesti hujan.. Semalam cuaca ok cerah.. Yuk kite ngi taman.. Kebetulan semalam pergi rumah Umi tu yang  singgah taman kat kawasan rumah umi ni..

Permainan ni tak gayat jadi die suke la dok atas jongkang jongket tu lagipon mummy dok belakang ce mummy lepas mau menjerit kat situ..hahaha

Berani la mummy dok belakang tu..

 Aku lak yang kemain hover jonkang jongket..hahaha

 Ni salah satu permainan yang die cuak papan gelongsor..

Ecehhh die tak turun lagi kemain senyum pandang budak2 kat situ.. Sat lagi turun melalak..hahaha

Nampak naik papan gelongsor rendah macam tu pon takut.. Raiisah ni manje sungguh tauuuu..  Cube ganas skit, muke rock hisap jari dah macam gengster sekali turun papan gelongsor menangis.. Apa daaaaa..hahaha

Ni mesti ikut daddy penakut masa kecik2..muahahaha..

 Kakaka ni lagi tak boley bla..

Ingat suke gelak sekali dah turun..

Tu diaaaa Uuuwwaaaa menangis..

 Budak pengayat naik apa pon nak menangis..hahaha.. Muke cuak giler sampai kembang lubang hidung menahan ketakutan..haha

Haa ni tak takut pulak die..

 
Termenung mengenang nasib yang selalu di buli mummy ngan daddy.. =P
Takper time kecik ni la seronok buli sok dah besar nak buli dah tak comel.. hehe

 Berjalan pulak..

Naik buaian pon sama menangis.. Sabor jerla.. Tula mummy rajin sangat bawak Raiisah main playground kan jadi semua saya takut..

Takper nanti mummy bawak Raiisah main indoor playground yer bagi Raiisah berani sikit..

piece : kathyjem

7 comments:

Rizziela said...

Siannyer kena buli dengan mummy

n@D3iR@H said...

hahahaha..akk, xbaek tau.. ank saye, saye belikn indoor slide tu, dah 24 hours dok men slide jek, pepon, mak ecah men slide terowong tu paling kelako

Miss Brenito said...

alahai comeynyer dia nangis turun gelongsor terowong

strawberi said...

sian mek ecah ni..sama cam anak yg sulung kita...dr kecik..g playgorund..mmg takut..sampai skang takut naik eskelator..lif...

adarnadzmie said...

cian ecahh kena buli ngan mummy...huhu

Rina Ellisa said...

sian dia kena buli dgn mummy.. hihihi..

Ibu Dhia Danial said...

hahaha walaupon menangis tetap comel ok..