Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, July 2, 2014

Bye Munky!

Last week adalah minggu terakhir Munky berkerja di SYABAS.. Sempena beliau last day di SYABAS Munky belanja kawan2 ofis Nasi Ayam Penyet..

Kenapa panggil Munky sebab die suka buat mimik muka monyet sebab tu orang panggil die monyet.. Panggil monyet macam pelik bunyi dia panggil Monkey molek sikit.. hahaha Nama sedap2 Zulfadzly orang panggil ko Munky.. Bukan kawan2 SYABAS jer kawan2 die kat luar pon panggil Munky.. Mula2 masuk SYABAS elok jer orang panggil die Zul atau Fad lama2 tah macam mane melekat nama Munky..

Sebelum makan Munky kena bagi ucapan sikit.. Yerla dah kata last day kat SYABAS kan.. Masa kawan2 bagi ucapan kat die mata Munky dah merah masa tu.. Nak nangis la tu... bahahaha.. Dah la Munyk ko takyah nak cover sangat nampak la mata merah tahan nangis..huhuhu

Yerla mau tak sebak dah 4 tahun kot Munky kerja kat SYABAS.. Kalo aku mau melalak kat situ dengar ucapan kawan2.. Kira-kira jari Omaiii kat 7 tahun dah aku kat SYABAS ni.. T_T Rasa macam semalam aku masuk SYABAS..hahaha Over semalam ni.. Bila ni nak cari kerja lain Kathy.. Sabar ada rezeki InshaAllah.. Eh macam nak berhenti jer.. hahaha Takla bukan apa lama sangat dah kerja kat SYABAS ni nak jugak cari pengalaman kat tempat lain tapi takde rezeki lagi..

Bos kesayangan Munky...bahahaha

Family Munky ada bukak kedai Nasi Ayam Penyet kat Gombak senang oder terus kat Mak..Terima kasih Munyk belanja kami lunch Nasi Ayam Penyet yang super duper sedap! Sambal tu mengancam sungguh!

Aishah dan Munky.. Nampak Munky suka buat muka macam tu sebab tu orang panggil die Monkey! kekeke  Pas ni takde dengar dah aksi gaduh Munky ngan Aishah.. Munyk dok sebelah Aishah.. Aku kalo setiap hari tak dengar dorang ni bergaduh tak sah.. Ada jer benda Munky nak kacau Aishah.. Uwaaa rindu nanti suasana kecoh korang tu.. sob sob..

Surprise untuk Munky..

Ni jer mampo kiteorang bagi ko Munky..  Nak bagi pelik2 takut ko lak tak suke ko kan cerewet sikit benda2 macam ni..hahaha

Eh Bad pulak yang excited nak bukak hadiah Munky ni..hahaha Tolong kawan2 katanya..

Tadaaaaa spender monyet untuk Munky.. Sesuai la dengan nama ko MUNKY! hahahaha Suke la tu dapat boxer free.. Besok mesti pakai ma..

Ucapan khas untuk ko Munky.. All the best & good luck.. Kerja kuat, kerja bersungguh2 macam mane ko kerja kat SYABAS macam tu la nanti ko bawak semangat bekerja kat tempat baru ok.. Jangan malas2 jangan kentut sesuka hati, jangan sergah orang sampai orang tu nak hempuk ko balik, jangan mengulat no no noooo kat PUNCAK banyak CCTV wooo jaga2 ada mata memerhati.. Oh satu lagi makan jangan lupa baca bismilllah, puasa penuh ok! Kalo penuh aku bagi ko duit raya ..hahaha Ok tu jer ucapan aku untuk ko semoga ko sukses dalam career ko yang baru.. Selamat menempuh dunia IT... =)

Tak sanggup aku nak letak banyak2 gambar dengan Munyky hilang separuh puasa aku nanti..hehe.. Tu dalam tu sajer die pegi letak botol kasi nampak besar..hahaha Munky memang macam ni gila punye olang..

Gambar2 Munky bersama team Branding, Creative & Multimedia.. 2010-2014..

 
 
Jangan lupa kami di sini Munky! Bye....... kami semua pasti merindui perangai gila-gila ko Munky!

piece : kathyjem

12 comments:

Chekgu Azrine said...

All the best to ur fren monky...hehehe..kelakar nama dia

Montana said...

boxer lawa habaq kat dia hahaha

Ayu azmir said...

All the best munkey

Allene said...

comelnya kad tu...

Hafiz Hafizol said...

Haha. dan lagi letak botol dalam boxer. lawak la monky oi !

mona said...

psni dh tk nmpak laa muke munky dlm blog kathy kan...aah mama n papa dia ade kedai mkn kt stapak garden...tkpe tkpe tunggu munky kawen leh akak jumpe ngn kathy hehe...bile laa nk kawennye si munky nie!!! gud luck dik kt tmpt baru!!! panggilan munky is adik wktu mak akak jaga dia dulu kecik2...

O'gosh Iskandar said...

mesti rindu amat sebab mmg nampak sangat gilanya tu..huhu

Farah Aishah Abdul Aziz said...

best ye sis,ade hot wheels.....byk glee...

Ct Noraishah said...

all the best Munkey !! cantik kad tu..

rabiahtul razak said...

kak kathy, ada kerja kosong x dkt syabas? *tetibe tanya akak kan

Eliss Mie said...

hubby saya pun kerja puncak tapi kat loji lah tapi selalu la meeting kat hq puncak kat 13 tu..hehe

Mimi Norsila said...

Munky mmg giler2...satu kelas masa pra diploma Infotech Mara kl 2003...kepala otak dia klu x 18sx mmg bukan munky namanyer...org marah2 pun still menyengih jer...Munky2...
Masa pra diploma banyak main2...x sangka dpt keje best2...rezeki dia..huhuhu...