Klik Yer!! Mekasih...

Friday, July 11, 2014

Rugilah Tak Tengok Transformers 4

Hari tu bawak mak ngan abah tengok movie.. Dah lama rasenya tak pergi tengok wayang bersama family.. Ni pon adik aku si Fahmi yang nak tengok Transformers dah alang2 bawak mak ngan abah sekali baru la meriah dalam wayang nanti.. Affan mane? Affan macam biaserla kerja kerja..sob sob.. Nak cari duit raya lebih terpaksa korbankan demi keluarga tercinta..Ewah! hehehe

Tengok movie dekat Curve.. Ampunn ramai betul orang kat Curve hari tu.. Yerla weekend yang terakhirkan mestilah ramai family bawak anak2 pergi tengok movie.. Tiket memang aku dah beli siap2 so senang takyah beratur panjang.. Hari tu nak tengok hari tu nak beli tiket memang kirim salam la dapat seat kalo ada pon sure paling depan sekali.. Tiket hari tu fully booked!

Happynya Raiisah.. Sampai Curve terus mulut bebel apa tah nak bagitau atuk ngan nenek pon ada sekali bestttt..!

Bekalan dalam wayang.. Oreo tu kena ada, biskut kegemaran Raiisah.. First tima bawak Raiisah tengok movie ni.. Harap2 dalam movie nanti tak banyak meragam la die.. Meragam nanti bagi die makan Oreo sure diamnya.. hehe

Naik escalator pon happy..

Mak dan abah..

Ok wayang dah nak start.. Tak sabar nak tengok Optimus Prime dan Bumblebee.. Tengok trailer die pon dah gempak apatah lagi ceritanya kan betul tak?

Atuk dan Raiisah..

Aksi Raiisah bila wayang start, terbeliak-beliak biji mata tengok screen besar tu.. Selalu tengok tv jer now screen sebesar rumah depan mata die dengan sound system bommbommm..hahaha Tapi masa ni Transformers tak start lagi iklan dulu..

Nasib baik die tak terkejut nangis ke apa.. Dok diam concentrate sambil layan makan Oreo.. Gud girl macam ni la..

Sebelum movie start kasi layan ini Oreo dulu..

Ini la saat gembira bersama family menonton Transformers..

3 jam Raiisah dalam wayang sangat behave.. Gudddd!! Pasni mummy boley bawak Raiisah tengok movie lagi ok!

Kesimpulan Transformers 4 Age of Extinction ni adalah sangat best! Serius best gile! Nak tahu cerita die macam mane takyah la aku cerita korang pergi tengok sendiri baru la tau best ker tak best..haha Aku sampai terngaga2 mulut tengok tau.. Abah sampai nak terbangun2 tengok.. Serius best korang tak menyesal tengok.. Pergilaa tengok bawak anak2 sekali..

Adik bongsu saya..

Eh eh malu2 pulak die..

Macam mane mak, abah, fahmi best tak jalan cerita Transformers ni.. Mesti la best puas hati la tengok.. ^_^

Oh lupe nak bagitau korang hari tu kan aku ada join contest Oreo Transformers kan.. So aku nak bagitau korang sekali ajak join contest tu sebab hadiah2 die menarik seperti Ipad Mini, Transformers Merchandise seperti backpack, travel luggage, tumblers, t-shirts dan movie tickets. Hadiah terhad kepada 10 pemenang harian sahaja.. Paling best Grand Prize die adalah melancong bersama keluarga seramai 4 orang ke Universal Studio, Hollywood secara PERCUMA.. Ok korang cepat join main game tu  mane tau boleh menang ker.. 

Senang je cuma perlu beli biskut Oreo Transformers, masukkan code kat www.oreotransformers4.com dan start game! Ok korang cepat join main game yang menarik tu  mane tau boleh menang ker. Di samping itu boleh gak berbonding ngan family!

Tengah ambil gambar dengan Raiisah masa ni tibe2 ada orang tegur.. Ingat siapa yang tegur rupenya silent reader blog kita.. hehe Mekasih awak baca blog kita..Kebetulan husband dia abah kenal apa lagi borak2 la kejap..

Cepat la mummy saya lapar ni..

Hamboii macam 10 tahun tak makan rupenya ni..hahaha


Seronok dapat bawak mak abah ngan adik tengok movie, belanja dorang makan.. Paling penting bagi mereka ini semua happy.. Balik nanti nak main Transformers again..nak free trip ke Universal Studio gak!! Korang pun join lah main game Oreo ni www.oreotransformers4.com

piece : kathyjem

15 comments:

Mimy Hamid said...

transformer budak boleh tgk ye..under U ke..kalau ok nak bawa Fayel

O'gosh Iskandar said...

best eh kathy...ramai kata bosan..tu yang slow je nak g tengok tu..

kathy jem said...

Mimy Hamid : ramai jer budak2 baya Fayel tengok..baby pon ada dlm tu..hehe bawak Fayel tngk mesti die suka..

kathy jem said...

O'gosh Iskandar : best la..sape yg ckp buhsan mesti die tido dlm wayang..hahaha

Nur Azlina bt Azeman said...

ASSALAM...
IM NEW IN BLOGGING...
FEEL FREE TO TERJAH MY BLOG... =D
lensamerah.blogspot.com

husna zahidi said...

husna dah tengok!! serius rasa nak tgk lagi kak.. tak puas..hahaha..

mula2 baca dgn serius..lpas tu scroll nak dekat habis tak tahan nak gelak..amboihhh mek ecah sedapnya makan..nak sikit!!

Jen Jen Areff said...

best kan. kite pun dah g tgk. heheh

PetakBunga said...

comelnya skirt Raiisah.
matching nga boot kuning.

Alynn Azman said...

Assalammualaikum ..new follower sis :) ..bw drpd iklan nuff yg ad di blog saya :) .saya lum berkesempatan lg tgk transformer 4 .T_T ... hihi

Ein lanabulu said...

best ka..nk nk kena p tengok lah nnti :)

Izzati Ghafur said...

muka iras iras syila amzah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Cantiknye,sis. Apa rahsia?
Jemput semua singgah sini juga.
Life is beautiful...don't waste it.

Xprezzo said...

i'm fans TF dari kecik lagi n xpenah miss movie TF cume yg age of extinction ni xberpeluang tgk..so dari sequel yg sblum ni,mane lagi best??
*i'm newbie here

Hanafi Abdullah said...

saya tak sempat tengok cerita tu kat pawagam..

Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

Cik Itah@RRP said...

salam sis. hukhuk sy tak tengok lagi huu