Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, August 27, 2014

Burger Gemuk dan Lucy!

Huny jom tengok Lucy.. Bila nak pergi tengok.. Hari ni la.. Haa hari ni.. Hurmm Ok la jom laaa.. *Dalam hati kenapa perlu hari ni.. Ikutkan malas nak pergi tengok wayang malam tu tapi memikirkan suami yang berkobar-kobar nak tengok Scarlett Johansson dari last week ku gagahkan juga walaupon besok tu nak kena bangun awal ada event..

Balik kerja terus kami ke Citta Mall.. Jadi port baru pulak tengok movie kat Citta Mall selalu tengok kat Curve.. Dua2 pon dekat nak pergi sebenarnya tapi sekarang ni macam syok pulak tengok wayang kat Citta orang tak ramai nak pilih seat takyah booking2 terjah terus sure ada seat kosong..

Lepas beli tiket tanya Affan nak makan kat mane.. Kita makan BURGER! Laaa burger lagi.. B ni sebulan tak makan burger tak sah.. Huh! *sambil muka ketat.. Muka pon dah macam burger.. hahaha Nak try FatBurger ni.. Sedap ker? Tah ramai cakap sedap.. Tu la die laki aku pantang dengar kedai burger semua pon nak di try nya..

Macam mana nk kuruih tang lengan ni..hahaha

FatBurger ni halal ok jangan risau orang Malayisa sendiri yang buat..

Boleh tahan ramai gak makan kat FatBurger ni.. Biaserlah benda baru..eh yeker baru..hahaha Suka2 jer aku kata baru tah2 dah lama restoran ni..

Antara menu2 yang menarik..

 
Chili Cheese Fries die nampak menarik.. Affan nak oder.. Aku cakap mampu tak nak abis kalo tak mampu takyah kang membazir.. Makan burger seketul pon dah kenyang lagi nak cheese fries..

 Ok la harga die takde la mahal sangat sesuai ngan portion dia.. 

 Muka jangan nak control macho boleh gigit hidung tu kang terus jadi penyet..hahaha

 Kebetulan pakai baju matching2..hahaha Pose pon nak sama..

 Affan oder BBQ Fatburger RM24.95.. Sedap burger Affan pilih ni..

Aku oder Red Hot Ranch Spicy Jalapeno Chicken Burger.. RM19.95 tengok ada spicy terus nak sekali dah sampai tak pedas pon..tijah tertipu..hahaha
 
Fries kita boleh pilih nak Fat, Skinny atau Curly..Affan ambik yang fat memang betul2 fat.. 5 kali ngap dah kenyang kot..

Aku refer beef kot lagi umphhh!

Siapa pengemar burger boleh cuba makan di Fatburger ni..

FATBURGER
Grd Floor Citta Mall
Ara Damansara
03-78598455


Selesai mengenyangkan perut apa lagi ke movie la kita..

Bila dah tengok hurmmmm.. harap trailer jer la gempak action kurang banyak bercakap.. Ingat aku sorang jer cakap macam ni upernya ramai bagi feedback yang sama.. Cerita ni harap Scarlett Johansson kot sebab tu ramai nak pergi tengok..hahaha

piece : kathyjem

11 comments:

Naomie .Licouz said...

huhu, kak khathy hubby baru nak ajk tgk Lucy.. nasib bek akk bgth cite ni boring, bnyk cakap. tapi thriller mcm best aje.. apellah.. hampeh tol..

Chekgu Azrine said...

Haah.sedap.dia lawa.tgok trailer dia mmg gempak.body dia lawa

mama tisya said...

lama tk tgk wyg..fatburger tk pernh dgr..baru la kot ye...hehe..mmg fat btul fries tu...hehe

Ein lanabulu said...

mmber kata lucy syiok...masuk dadah dlm bdan...pas tu dpt power..mmg merapu aih...hihi:-)

Tengku Fauziana said...

last mth pergi xperasan lak..baru ye..bole try ar pasni..

Rosmiza Ali said...

Tak best ea citer ni? Nasib tak gi tengok hari tu.. Kalau tak mesti amuk satu panggung sebab citer yang ado jer.. Huhu.. Tapi fries tu besaqnya.. Ni baru betul fat.. hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Zairi Zakaria said...

Harap trailer jer best... cita tah apa2.... x best lah.....

Norliza Romizi said...

suka tgk kathyjemm cun sentiasa...

sya mokthar said...

okeh.burger tu nampak sedap. nak beli burger tepi jalan lah malam ni *teliyo*

Mami Izaara Imani said...

AKAK TRY BURGER lasaqna KAT SEKSYEN 16 sHAH alam..area padang jawa tu..pergh..tu pun sedap gilerrr kakkkkkk...sedap habaq hang..murah dan puas hatii..isi teballl...:)..nanti google LASAQNA ya..:)

nurul iman said...

ok try tgk la jap lagi kat ioi