Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 8, 2014

Eehhh Dah Jumaat!

Salam semua..

Tadi lunch tak tau nak buat apa nak makan pon tak tahu nak makan kat mane.. Last2 ke Midvalley la juge tu pon yang dekat...nk shopping pon sama tak tau nak shopping apa.. Sempat lagi nak shopping! memang tak la duit dah kering hoii.. Kering2 pon sempat jugak beli kain buat seluar..hewhewhew.. Alaaa dapat murah semeter brape hengget jer.. Beli kat Kamdar ada sale.. First time beli kain buat seluar.. Selalu beli kain buat baju kurung.. Harap2 menjadi la aku punye seluar tu nanti..

Sesi berangan bermula...

Baju dari Poplook.. Lama tak pakai baju dari Poplook dulu masa mengandungkan Raiisah tangan ni hari2 buka website poplook ada jer yang terbeli..hahaha.. Memang suka pakai baju poplook sebab kain die selesa dan harga pon berbaloi.. :)

Mesti ramai yang pergi open house weekend ni kan.. So enjoy! yang penting drive safely jangan bawak kereta laju2.. Semoga selamat pergi dan balik! =)

piece : kathyjem

13 comments:

Zaza Abdul Latif said...

Happy weekend Kathy..

selamat attend open house.. ehh boleh ke wish mcm tu??!! haha

Namee Roslan said...

Kan??? Namee ingat hari ni rabu. Cepatnya masa berlalu. Aishhh. Hehe. Mid valley mmg mcm jalan kaki je dr syabas tu kan. Heheh. Selamat hujung minggu kathy!+

kathy jem said...

Zaza Abdul Latif : hahaha pon boleh ajer.. >_<

Hafiz Hafizol said...

yehaa.. esok lusa cuti.... \0/

kathy jem said...

Namee Roslan : hahaha dekat sangat..bawak kereta 5 minit boleh sampai..kekeke

kathy jem said...

Hafiz Hafizol : mesti bnyk open house nak pergi ni kan..hehe

eima said...

smlm dah pi open house dah .... jimat belanja dan hilang penat .. heheh tak yah masak ....


cantik nye ko khaty ....

safurara said...

oooo sis keje syabas ke? ada kerja kosong x.kikiki.sy kerja rtm ni hah.dekat jeee!

kathy jem said...

eima : untungla open house hari weekday blum weeknd lagi..hahaha bestnyaaa!

kathy jem said...

safurara : ada nnti email la kat syabas..dorang mmng tgh cr orang..

Aty_Fared said...

spot your shoes..!!! cantik hokeh...

Chekgu Azrine said...

Kathy pkai apa pun lawas

Mummy Faeeq said...

cik kak yg slalu cntikkkk...
suke..suke..suke....