Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 21, 2014

Makan Free!

Hoii sihat dah badan aku ni makan free sesajer minggu ni tapi jimatla duit aku takyah keluar duit beli makanan untuk lunch..hahaha Asal lunch ngi beraya..

Semalam open house hari ni pon open house.. Semalam dua department hari ni 4 department tapi sempat pegi 3 department jer la.. Yang satu lagi tak pergi kenyang, tak mampu dah nak suap.. Ni masuk ofis pon mata dah start layu.. -___-

Wajah sebelum pergi beraya..

First sekali ngi department finance.. Amboii meriah sungguh..

Tak padang dah tetamu yang lain.. Ok ambik satay dan ayam crispy..

Pastu laksa.. Cenonot jer mangkuk dia.. Bagus gak bagi mangkuk macam ni takde la membazir ambik banyak2 tak larat pastu buang..

Abi, Shirley, Saya dan Aishah..

Sedapnya bubur sumsum ni.. Rugi pulak ambik sikit..

Takleh makan beria sangat ada 3 tempat lagi nak kena pergi..

Ok next!

Nak pergi department water quality pulak..

Nasi...Alaaaa berat sangat..

Haa nasib ada laksam.. ^_^

Makan makan, muka pon dah bulat.. uwaaaaa kena panjat gunung la lepas nak kuruskan pipi ngan peha..hahaha Tibe2 nak panjat gunung ni..

Simple decoratian dari department water quality..

Ok last sekali ambik apam gebu..

Pastu ke operation and maintenance department... Tahun lepas department O&M punye open house makanan dorang sedap2..

Kenyang2 pon ambik jugak spaghetti, nachos & lasagna.. hambikk pastu tak abis..

Makan takde perasaan..

Alololo Aishah nak manja2 pulak.. hahaha..Aishah sorang jer yang ada nafsu makan lagi yang lain tak mampu dah..

Lagi........ Bijak sangat la kan dah kenyang pegi ambik spaghetti carbonara..

Kak Yana dan Madiha..

Ok last2..hahaha Eh mampu lagi makan.. Kata kenyang... Ni Aishah yang ambik aku rasa sikit jer..

Wahhh dasyat deco dorang dah macam pelamin bertunang..hihihi

Mampu open house dapat photo gifts. CCPA sila bagi idea2 kreatif untuk open house department kita..ewah!

piece : kathyjem

12 comments:

Allene said...

bestnya. makan disana sini...

::EIDA:: said...

ada staff Syabas sewa Coklat Fountain ida, mungkin department O&M ni la.. sbb nampak kathy dok amik buah celup coklat tu hehehhee ~

kathy jem said...

Allene : best juga badan pon dah naik..haha

kathy jem said...

::EIDA:: : oo ida buat sewa ek boley la nnti sewa dgn ida..kiteorang pon nak buat open house jugak next week..hehe

Mummy Faeeq said...

wawww best nye...opis sy dpt undangan syabas tuk open house selasa td..bahagian admin kot...sy pun menyelit ikut..tp syg..samapi da lambat...mkanan tgl bihun je..tp okeyyy la..sodappp

Siti Nordiana Abd Manan said...

Salam perkenalan...

Meriahnyer...seronok tengok

Princes Yuyue said...

amboi kak kety update pasal makan jer memanjang, jaga2 tak pasal2 bulan depan kena beli seluar saiz lain pulak ...hahahaha *gurau jerr :D

kathy jem said...

Princes Yuyue : eee takut dngr awk ckp macam tu..mmng badan dah naik ponnn..sob sob..

kathy jem said...

Siti Nordiana Abd Manan : haiiii salam perkenalan... ^_^

kathy jem said...

Mummy Faeeq : yekerr..kathy datng awal sbb tau dtng lepas kol 2 mesti lauk abis..hehe

ComelComot said...

bestnya company besar. tmpat keje kita skng da 45org staff je huhu. setiap department xsmpi 10 org pun

Yong Is My Name said...

Fuhhhh!!! Meriah giless...
Dpt tengok gambar pun cik Yong dah giloss!!
Eid Mubarak Kathy