Klik Yer!! Mekasih...

Monday, August 4, 2014

Kerja Hoii

Selamat pagi semua..Tak lambat lagikan aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua.. Macam mane cuti Raya korang best ker tidok meriah ker tidok, ofcoz la best kan lagi2 dapat beraya bersama keluarga tercinta harus tak dilupakan mesti teringat kenangan2 di pagi raya..

Seminggu blog Kathyjem cuti hari ni kita kasi dia bekerja sikit..behehehe.. Mane boleh blog ni terbiar lama2 nanti teringat-ingat kat die rindu kat die.. =P

Hari ni sudah berkerja sila senyum sikit sambil betulkan tudung.. Menci...... tudung yang aku pakai ni bawal ingat wideshawl dah la tak pandai pakai tudung bawal.. Boleh pagi tadi nak gosok tudung baru perasan tudung bawal upernya.. Nangis jap tepi setrika..Tula shopping nak cepat gini la jadinya dengan mak echa pon sibuk nak pilih tudung.. Tak tengok betul2 nampak corak menarik terus bayar..

Jenis aku ni suka tudung yang panjang lebor senang nak belit2 dapat 4 segi gagap2 nak pakai.. Ni pon hentam jer pakai asalkan tutup dada..gitew..

Pagi tadi nak bangun sikit punye susah, biaserlah cuti lama liat lah nak bangunnya.. Bersiap lambat, gosok baju lambat, nak mandi pon lambat semua pon lambat la.. hahaha Keluar rumah tadi pon lambat.. Selalu kol 6 dah gerak hanta Raiisah rumah mak.. Nasib sampai ofis cun2 kol 8.20am walaupon jalan jem kereta banyak.. :)

Seluar kenapa ko kedut seribu bahasa??!!

Masuk ofis semua pon lemau.. Korang cuba ceria sikit..

Nampak saya walaupon tersalah beli tudung tetap ceria.. hahaha Tibe2.. Ada yang tanya tudung ni beli kat mane.. Beli kat Tesco Mutiara Damansara jer uolsss alaa kat kedai yang kecik2 depan food court tu.. Sehelai rm30 gosok2 sikit bahu bangla tu dapat la 25 hengget..bahaha eee geli pulak cakap gosok2 bangla tu..hahaha..

Okla nak sambung buat kerja nanti aku update pasal raya ok! ;)

piece : kathyjem

10 comments:

Montana said...

selamat hari raya...errr..seluaq kedott xpa..bleh iron kat pantry

Montana said...

lawa seluaq kaler ungu

kathy jem said...

Montana : gosok kat pantry celah mane..hahaha selamat hari raya.. =D

Aty_Fared said...

tapi tetap cantik.. :)

Shark Kay said...

waaa..
hepi semacam masuk opis arini.
mood keje pn bagus kalau hepi dh pagi2.
slamat kembali bertugas.
shark hari jumaat dh bertugas.
heheh

shark dh tukar domain.
www.ceritashark.com

O'gosh Iskandar said...

seluar kedut2 pun aiolss berkenan..mana beli meh...

julia abu anuar said...

cantiknya awakkkk

Hafiz Hafizol said...

hahaha.. akak bulat n besarnya mata. terkejut saya. mujur xde org lalu dekat blkg kalau x dia pun terkejut sama kalau tertengok

kakaka

Petak Bunga said...

hii..
nasib pakai hr ni..tau jugak bwal nga shawl..
bnyk sgt dah tu shopping tdng..asal tgok berkenan..beli

Rosmiza Ali said...

Ok jer sis pakai tudung bawal ni.. Kena kreatif, pakai apa pun cantik jer..😊