Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 15, 2014

Spaghetti Grill

Seperti biasa hari Jumaat kaki langkah sepanjang 20km.. Nak pergi Midvalley memang tak la naik muntah dah dengar Midvalley, mau tak setiap minggu pegi situ ata sebelah ofis jer jalan kaki 15 minit boleh sampai..hahaha Nampak sangat nipu nyer..Kena naik kete la.. =P

So ke Paradigm Mall la kami.. Plan nak pergi makan kat Serai sekali tak jadi sebab masa nak ke Serai tu ternampak restoran menarik.. Eh macam best jer restoran Spaghetti Grill ni kena cuba ni.. Tengok menu die pon menarik macam ala2 Chili's pon ada..

Nak makan apa ni?? Lapar ni?? Nak oder ni la.. hamboii kalau lapar semua ko nak..

Ok la kan price die.. Lebih kurang macam Chili's jugak la harga die.. Eh yeker ker, ker murah sikit dari Chili's..

Kami ambik set Lunch baru RM10.95++ untuk main course termasuk air.. Nak juices just tambah lagi rm2.00..


Aishah dan Saya..


Kak Yana.. Tak nak ambik gambar paksa gak baru nak.. Kak Yana memang die tak suka sangat bergambar.. Ikut mood die, kalo mood bergambar die ok, takde hal posing sampai lebam pon takper..keke

Dua orang ini la official photographer kesayangan saya..gitew.. poyo sangat ayat tu.. Kalo tengok gambar2 dalam instagram ala2 posing macam model tak berapa nak model tu mereka berdua ni la yang tukang snapnya.. Kadang tu siap paksa lagi tau, Kathy cepat posing masuk dalam blog cepat..hamboii kena paksa ni..

Mushroom soup die sedap..

Aku macam biaser la Seafood Pasta.. Ni baru puas hati makan portion pon ok just nice tak banyak tak terlalu sikit... Sedap dari restoran Delicious tau! Delicious tu hampeh rase die..Memang aku pangkah makan kat situ.. eh emo lak..hahaha

 Aishah punyer.. Ok la sedap jugak..

Kak Yana punyer..

Ni pon sama Kak Yana punye jugak.. Tapi kiteorang makan sekali la gila Kak Yana nak makan sorang mau termuntah kat situ gak..

Dah kenyang moh kita balik..

Sempat singgah Komugi beli Hanjuku Cheese.. Sebiji rm3.80..

Ya ampunn sedapnyaaaaaaaaaaa menyesal beli seketul tau beli 3.. Dah la lembut baru gigit dah abis macam mane..haha

piece : kathyjem

5 comments:

cik nur said...

slaloo pergi paradigm tapi mcm tak perasan plak restaurant ni plak hihihi sbb tgk nit bad je makanan dia :)

Chekgu Azrine said...

Cantik outfit kathy...skirt tu lawa!

malia said...

Ha'ah iyela ada mcm Chillis especially dr segi warna logo dia. Bole try ni. Thanks Kathy!

Ilyana AS said...

kathy..skirt beli kat mane? sooo lawaa...ke palazo tu..anyway i silent reader u!

ita citot said...

Canteknyaaaaaaa (^_^)
Dari atas smpai bawah cantek! =)