Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, August 13, 2014

Menonton Wayang dengan Suami

Sebenarnya plan nak makan burgerbyte kat kedai Zizan Damansara tu.. Bila Affan ajak aku macam hurmmmmm okla tak kisahlah burgerbyte pon burgerbyte laaa sebab dah tahu rase burger kedai Zizan tu macam mane..hahaha Affan kan hantu burger sebulan tak perkena burger tak sah mamat tu..

Tapi last minit tak jadi sebab masa tengah tunggu Affan solat bersiap tu sajer la aku bukak website MBO tengok movie apa yang menarik.. Mane la tau ada movie best baru keluarkan biaserlah orang bukan kaki movie macam ni la.. 3 bulan sekali baru buka website movie..hahaha

Sajer tengok trailer Into The Storm nampak macam gempak jer cerita ni.. Masa Affan tengah bersiap tu tunjuk kat dia "B macam best jer cerita Into The Storm ni".. Eh dah ada kat wayang ker.. Dah la.. Oyekeerrr.. Hooo best ni, ok la jom kita pegi tengok.. So burgerbyte awak macam.. Takperla lain hari la kita makan.. Ok cun.. ;)


Setia menunggu suami bersolek.. hahaha Nasib Affan yang bersolek kalo aku mau 5 jam kat depan meja solek tu..bahahaha Melampau 5 jam..

Suka tengok movie kat MBO Citta Mall sebab tak ramai orang.. Tak perlu beratur panjang..

Eh baru perasan samalah muka awak ngan poster belakang tu sebiji! hahaha Affan kata nak bawak Raiisah tengok cerita ni nampak macam best.. Hari tu bawak Raiisah tengok Transformers ok suka dia tengok movie.. Pas ni nak bawak die tengok kartun pulak..

Ingat sebelum tengok movie nak makan la dulu sekali tengok jam alaaa tak sempat pulak.. Makan jajan jerla... Abis tengok movie baru kita makan ok!
 
Si Bulat laju jer jalan..

Si Keding sibuk nak minum.. Eh keding ke ko..hahaha

Ok la best jugak cerita Into The Storm ni aku bagi 8/10.. Mula2 start jantung dah jatuh ke bawah camner.. Belum kat bahagian tengah tu keras kenjung badan aku menengoknya..hahaha.. Salah seorang pelakon ni muka macam Munky tapi versi hensem la..Munky versi tak hensem..bahaha  Nasib Munyk tak kerja sini dah kalo tak berbakul2 kena ngan die..kekeke Siap whatsapp die tunjuk muka mamat dalam cerita Into The Storm macam die.. Affan pon cakap muke mamat ni macam Munky.. Yang pakai baju gray tu..



Kan adalah sikit2 macam Munky.. Ni la Munky ex staff CCPA.. Weii rindu kat ko Munky.. Rindu perangai gila2 ko tu.. Tengok baru kerja sebulan lebih kat PUNCAK dah tak nak tengok kiteorang kat sini eksyen.. Macam mane kerja kat PUNCAK NIAGA best ke tidok dengar kata ko dah jadi baik..hahaha

Abis tengok wayang lepak jap menghirup udara di waktu malam..

Marila kita mengenyangkan perut dulu sebelum pulang.. Kalo ikutkan nak oder nasi kerabu tapi memandangkan sudah lewat malam aku oder teh tarik ngan biskut kering jer jadila .. Tak elok makan berat2 tgh2 malam...

Ni Affan punye tak nak kalah nak oder Laksa.. Oder la b asalkan perut awak happy..

Happy malam2 dapat makan biskut kering cicah ngan teh tarik.. Dah lama tak lepak waktu macam ni..Dulu zaman bercinta lepak sampai lewat malam pon takpa walaupon mata dah tersenguk-senguk nak tido..haha Dah kawen ni tengok jam kol 11 teringat2 katil kat rumah..Zaman lepaking sudah berlalu..

Macam mane tak bulat macam buah labu tengah malam2 makan laksa.. Sampai rumah bom terus tido.. Suke lemak2 tu membiak dalam badan awak.. Biorlahh asalkan awak happy ye dok takde ku kisah perut mu membulat bak Belon Udara. =P

piece : kathyjem

13 comments:

pinky said...

cantik sluar tu... beli mana ya???

Hafiz Hafizol said...

makan biskut kering je kak.. diet eh? Hahahaha!

kathy jem said...

pinky : mekasih..seluar tu kwn belikan kat Bangkok..

kathy jem said...

Hafiz Hafizol : a'ah diet..hahaha

Mummy Faeeq said...

tak penah pulak oder biskut kering mse lepak kedai...idea diet ni..tq kak kety...heheheheheh si bulat akak tu mmg lucu!!

ComelComot said...

huhu bestnya dapat kua dating berdua. kita kena tggu anak besau la skit..baru lah mampu date berdua huhu

eima said...

kat mana tu ade jual biskut ngan air cam tu ..besh gile ....

Rosmiza Ali said...

Tak tengok lagi citer ni.. Klu best kena tengok ah ni..😊
Rosmiza Ali Official Blog™

kathy jem said...

Mummy Faeeq : takde maknanya diet...hahaha >_<

kathy jem said...

ComelComot : kan..hehe kite pon sbb raiisah tinggal ngn nenek dpt la dating berdua..

kathy jem said...

eima : kat restoran Chawan dear..

kathy jem said...

Rosmiza Ali : kena tngk mmng best! hehe

Elya Roza said...

1-2 kali pandang mcm shila hamzah pun ade..heheh..