Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 29, 2014

SYABAS Merdeka!

Kat ofis tadi ada Majlis Pelancaran Kempen Kibarkan Jalur Gemilang sempena sambutan hari kemerdekaan ke-57 yang diadakan di Perkarangan Ibu Pejabat SYABAS.. Meriah sungguh!

Kehadiran adalah wajib so wajib la datang yer.. Kalo tak wajib aku rase ramai kot yang tak join..hehe

Punye semangat nak kibar bendera berdiri betul2 depan stage..

 
Tahun ni dorang anjurkan pertandingan Mencipta Sajak Patriotik.. Oh jangan tertipu yang naik atas stage tu sepatutnya Hanis tapi hari ni Hanis ada hal so aku la kena ganti die ambik hadiah.. Tak sangka Hanis salah seorang pemenang Pertandingan Mencipta Sajak ni.. Tahniah Hanis! ^_^  Jujur gila aku atas stage sempat bagi tahu Datuk COO aku hanya penganti..hahaha Padahal Datuk COO tak tanya pon.. =P

 Nak jugak Kak Min menyelit kalo tak menyelit bukan Kak Min la tu..hahaha Saje nak sabotaj gambar i la tu..kiki

Sayang Datuk CEO takde kalo ada lagi meriah..

Pelancaran bermula..

 Hamboii Shirley semangat merdeka betul tu..hahahha

Selesai menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-57!

Mari lompat beramai-ramai menandakan kami semua bersatu..Tibe2!

piece : kathyjem

9 comments:

Rosmiza Ali said...

Amboi.. Meriahnya! ^_^
Sis, yang pakai tudung kaler kuning dalam pic nombor 3 tu siapa nama dia kak? Macam ex-coursemate masa kat ums dulu lah.. Hehe.. Entah2 ye dia.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

ComelComot said...

Happening

kasihh_nur85 said...

Kathy, tadi kita dok tgk lori syabas. Pastu ada lagu2.. dok tgk2 jgk kut npk kathy.. hihi.. opis kita depan tu kat wisma rnd um.

Chekgu Azrine said...

Bestnya..sekolah kami pun meriah dgn cikgu2 pakai pakaian tradisional smlm

Aliaa Noor said...

salam kak kathy..nape kak kathy pakai tudung nak tutup muka sekarang..pakai la mcm dulu..cantikkk :D

kathy jem said...

Rosmiza Ali : nama dia madiha..satu ofis ngn kathy..

kathy jem said...

kasihh_nur85 : hihihi kan mane tau kot2 terjumpe ker..

kathy jem said...

Aliaa Noor : hahaha tu la pakai tudung satin selalu ke depan..al maklumla kain licin..kekeke

Budak Perempuan Biasa said...

kak, gambar first tu ingatkan shila amzah tadi. hihi dua kali tengok. gaya tudung sama kott.