Klik Yer!! Mekasih...

Friday, September 5, 2014

Ozen Zanmai, Nu Sentral

Tadi lunch di Nu Sentral.. Ash nak cari hadiah birthday untuk kawan dia besok.. Dah alang2 luncheon la kami di situ.. Lepas cari barang Ash terus naik bahagian atas.. Tengah jalan2 perasan ada food court baru buka.. Ramai jugak makan kat situ.. Kat bahagian atas ada Nando's, Waroeng Penyet, KFC, Sakae Sushi dan 2 3 restoran apa tah tak ingat..Banyak jugak kedai yang tak bukak lagi..

Ash yang bagitau ada restoran baru nama dia Ozen Zanmai..ala2 macam Sakae Sushi.. Ash cakap sedap makan situ..Ok jom try! Aku bab2 restorang baru ni excited nak cuba.. Lagi2 adik beradik shushi ni kan..hehe

Hurmm boleh tahan menu dia.. Jenis aku suka makan makanan macam ni..

Ash dan Hanis..

Kak Yana dan Aishah..

Wow! dessert die boleh tahan menarik! Next time nak cuba dessert die pulak..

Hurm ni sedap tak Ash? ni ok tak Ash? rase dia macam mane Ash?.. hamboi semua ko nak tanya kan.. sebab Ash pernah makan kat sini haruslaa semua makanan aku nak tanya..hahaha Jenuhlah Ash nak menjawab..

Kawan2 ofis paling sayang...

Sementara menunggu makanan sampai..Lapar dah ni!!!

Nampak garang pulak muka aku dalam gambar ni.. Tadi pegi Sephora macam2 makeup tepek kat muka sudahnya muka jadi macam ni..hahaha

Soft Shell Crab RM4.80

Salmon RM4.80

Kak Yana punye Chicken Karaage Don.. Bawah tu ada nasi.. Sedap jugak Kak Yana oder ni.. RM9.80(S) RM16.80 (L)

Chawanmushi.. Sedap! rase macam taufufa tapi rase masin skit.. Dalam die ada udang dan ayam..Harga RM4.80..

Aishah punye.. Chicken Katsudon.. Rase ok la biaser2 jer.. Harga RM9.80(S) RM16.80(L)

Hanis punye.. Ebidon..pon ok2 jer tapi muak sikit la.. Harga RM9.80(S) RM16.80(L)

Saya punya.. Niku Soba..Sedap ku suka.. Mee dia kita boleh pilih ada Udon/Soba/Ramen..Harga RM12.80(S) RM21.80(L)

 Ash punye Yakiniku Don.. Daging die lembut memang sedap ada rase kicap manis! Harga RM10.80(S) RM19.80(L)

Dah kenyang jom balik.. Kesimpulan makan di sini ok2 jer..siapa hantu shusi boleh cuba makan di sini aku bagi 7/10.. ^_^

piece : kathyjem

8 comments:

mama tisya said...

takat ni kalo yg berkaitan sushi ...suka mkn kt sushiking ..tmpt lain tk pernh try..nmpk menarik gk ni

Chekgu Azrine said...

Xpnh makan makanan jepun.blhla cuba nanti kalau jumpa.tgk harga pun berpatutan jugakkan

Marou Apple Hijau said...

nampak sedap

kathy jem said...

mama tisya : sedap jugak mkn kat sini nnti try la.. :)

kathy jem said...

Chekgu Azrine : kan harga die mampu dibeli..hehehe nnti cuba mkn kat sini..

Rosmiza Ali said...

Lama dah tak makan sushi.. Takde geng nak makan.. Hubby tak suka sushi.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

zeera lily said...

lama dah x blogwalking sini..


best nye mkn tu...

FadlinaMokhtar said...

Kejam nya letak pic sushi.huhuhu feveret sesgt ni