Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 10, 2014

Syampu Untuk Wanita Berhijab!

Salam..

Opocott!! Tibe2 terpampang gambar selfie pulak.. 

Hari ini aku nak cakap pasal syampu.. Sajer nak tanya especially orang perempuan la kan.. Kalo bab2 syampu ni korang cerewet tak..Aku masa mula-mula berhijab pening jugak nak pakai syampu yang sesuai.. Almaklumlah bila dah seharian bekerja pakai tudung rambut berkepam jer kan dalam tudung minyak mula la naikkan.. Bila minyak naik faham2 jer la bau yang kurang menyenangkan itu mesti akan keluar dan kepala pon start gatal-gatal.. Jenis aku ni dah la tak tahan bau rambut kepam even rambut sendiri pon aku tak boleh tahan boleh peningggg sebab tak suka bau2 masham tu..hahah...adoiii boleh pening tau!

So korang jangan risau siapa ada masalah rambut berbau boleh cuba pakai Sunsilk Lively Clean & Fresh yang diperkaya dengan Vitamin Citrus Complex yang sangat sesuai untuk wanita berhijab.. Ia memberikan kesegaran pada kulit dengan hanya satu cucian sahaja.. Hasilnya kulit kepala tidak gatal dan berbau wangi biarpun selepas satu hari memakai tudung..

Bahan2 khas yang dibuat untuk membantu membuang kelenjar minyak kulit kepala yang berlebihan dan memberi terus rase segar sepanjang hari juga meningkatkan keyakinan diri anda.. Conditioner Sunsilk Lively Clean & Fresh juga membantu mengurangkan rambut rapuh atau bercabang..

Sekarang ni Sunsilk Lively Clean & Fresh memberi peluang kepada pengguna tegar Sunsilk untuk berpeluang memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM20,000! Woooo banyak tu....... Apa lagi cepat la join.. Oh sebelum tu lupa nak bagitau korang cara nak join.. Jom ikuti langkah2 mudah di bawah..

Ok first sekali haruslah korang layari aplikasi peraduan di Facebook Sunsilk
Lepas tu klik kotak SERTAI SEKARANG!..

Dan akan keluar macam kat atas ni.. Korang pilihlah tahun bila korang start pakai syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh ni.. Lepas dah pilih tahun kilik kotak SETERUSNYA..


Lepas tu korang ceritalah perbezaan dan perasaan sebelum dan selepas memakai tudung..

Then klik seterusnya dan ceritakan pulak Langkah Terbesar yang pernah korang ambil dalam hidup korang.. Contohnya macam "Sebenarnya saya ingin menjadi doktor tapi hari itu saya pergi ujibakat Akademi Fantasia tup tup rezeki menjadi artis..Dari situ saya mulakan kerjaya seni saya.." hehehe Contohlah..

Dan terakhir sebelum klik kotak HANTAR beritahu Bagaimana Sunsilk mampu menjadikan impian korang itu satu realiti di dalam ruangan yang disediakan.. Dah settle! 

Hadiah-hadiah dia adalah :

Hadiah Utama x 1
• Wang tunai RM 20,000 untuk mencapai aspirasi hidupmu..
T-shirt Berilustrasikan Perjalan Sunsilkmu

Produk Sunsilk
 
Hadiah Saguhati x 10
• Wang tunai RM 3,000
T-shirt Berilustrasikan Perjalan Sunsilkmu
Produk Sunsillk

 Pakai tudung pun boleh buat iklan syampu tau... Rase2 boleh jadi model syampu tak?? hihihi

Apa lagi korang, jom la share pengalaman korang berhijab dengan mengguna  syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh di Facebook Sunsilk.. Mana tau pengalaman korang mampu memberi insipirasi kepada ramai orang kat luar sana tu dan juga boleh menang hadiah utama bernila RM20,000.. Tak cuba tak tau lagi kann mana tau rezeki berpihak pada kita.. Ok korang selamat mencuba!

piece : kathyjem

18 comments:

Liya Zakwan said...

Akak...buat tutorial untuk tdung yg mula2 tu boley?

kathy jem said...

Liya Zakwan : boley yang nanti ada masa akak buat.. ;)

Chekgu Azrine said...

Cantik kathy pakai kuning hijau..

Rosmiza Ali said...

Dah submit penyertaan hari tu.. Haha! Tapi macam tak best jer citer perjalanan hidup kite ni.. Huhu.. Takpelah.. saja suka2.. Kalau menang kira bonus ar tu.. Ngeee~~
Rosmiza Ali Official Blog™

kathy jem said...

Mekasih Chekgu Azrine =D

kathy jem said...

Rosmiza Ali : bagus2 kathy pon dh submit..hehehe harap2 boleh menang..

Mom Ikha said...

love your story! hey perhaps u can me re-style plllssss..... ^_^ *hoping*
http://tinyurl.com/mn2ehyr

yana yassin said...

Memang bau sedap sunsilk nie, sesuai sgt untuk yg bertudung kan . Duta dia pun comel, :)

Izzan Yong Rosdin said...

salam perkenalan.. jemput singgah ke blog saya

http://izzanyrosdin.blogspot.com/

Qwen Redha F said...

saya pengunjung yang ke 14345 tgk baca entry ni...bak hadiah cepat... hahahha... lawa pakai kaler ijo..

Linda Ishak said...

Nak kena cuba ni....

Nur Hafizah Mohd Nor said...

Waaaa... mcm best jer .. mcm best jer... rambut saya pon kadang berbau bila seharian pakai tudung..gatal pon ade.. mule nyer risau gak takut2 en kutu..ehehhe.. nak kena cuba syampoo ni...mn tau bolen menang peraduan skali.. kan3.. ehehhehe

kathy jem said...

Linda Ishak : cuba la mana tua boleh menang 20,000 tu kan..hehe

kathy jem said...

Nur Hafizah Mohd Nor : lepas beli product Sunsilk harulah masuk peraduan dia mana tau rezeki di situ.. ^_^

Akula said...

it's really nice mmg pengguna sunsilk. Salam perkenalan sis jemput singgah my blog http://anakbonda.blogspot.com/

yong norliza said...

Salam kenal ^^

Jemput singgah www.mommylizz.com

acik watie said...

Mata Acik tertumpu pada tuan punya blog ni je..cantik..Good luck ye!

http://acikwatie.blogspot.com/

Iola said...

suka guna sunsilk :)