Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 23, 2014

Sambut Hari Jadi Yunnan & Keisha

Hari tu Eira buat birthday party untuk Yunnan & Keisha.. Senang celebrate sekali katanya.. Keisha nye besday jatuh bulan Jun, Yunnan pulak pada bulan September..Tu pon hampir2 aku tak tau..

Seminggu sebelum tarikh nak buat birthday party dorang, Eira wechat dalam group..aku tak tau langsung.. Hari tu jumpe Yana, Yana cakap pasal birthday party Yunnan ngan Keisha.. Aku muka blur2.. eh bila pulak celebrate birthday Yunnan ni.. Loo manjer ko tak dapat wechat ker hari tu Eira ada wechat dalam group.. Yekerrr takde pon.. Hurmm mesti wechat ko mengong..hahaha Yerla kot wechat sekarang ni memang tengah mengong sikit.. hahaha Salahkan wechat pulak..

So Eira buat kol 3 petang.. Kol 2 lebih baru kiteorang gerak.. Eira wechat makanan tak sampai lagi.. Dengar tak sampai tu yang gerak kol 3 tu..hehehe

Raiisah masuk kereta bumm terus tido..Ngantuk sangat awal pagi dia dah bangun..

Parking kat rumah Eira penuh jadi kiteorang park kat luar..Kena menapak la masing2..

OOTD Raiisah petang tu.. Simple ajer yang penting handbag tu tatap ado yer.. hahaha Ingat nak tambah koleksi beg Mek Echa lagi la..Dia kan suka handbag..

Ayu ngan Yana pon baru sampai..



Lepak jap pastu terus mencari makanan.. Macam2 ada.. Ada laksa, samosa, cream puff, roti jala kari ayam, mee goreng, cucur dan kuih muih..

Lepas semua makan sesi potong kek...

Kek Yunnan.. Mentang2 Yunnan suka bola mummy buat kek bola yer..

Kek princess untuk Keisha..

Kek ni tak silap aku di sponsor oleh kakak Eira..

Raiisah dok sibuk la kulu kilir bawak stroller baby tu.. Tah sape punya la dia ambik ingat Keisha punye sekali Eira bagitau bukan Keisha punya..

Ok sesi potong kek..

Mula2 Keisha dulu tiup lilin..

Alolo malu pulak dia.. Siap kena ada mummy sebelah baru nak potong kek..

Manja sungguh ngan daddy dia..

Alamak gambar Yunnan potong kek tak sempat ambik..

 Bersama birthday boy..Dah 2 tahun dah yer Yunnan.. Bulan depan Raiisah pulak masuk 2 tahun.. Beza sebulan jer Raiisah ngan Yunnan..


Bersama Ayu..

Affan sedang rancak berborak dengan bapak mertua Eira..

Keluarga besar Eira.. Meriah..

Terkulat-kulat masing2 nak abiskan kek tu..hahaha

My manjer's.. Tq manjer Eira jemput kami..

 Masing2 pon... hahaha Dah lama tak posing gedik macam ni.. Rase nak terkeluar kek makan tadi..

 Ni kira sopan la jugak ada tu haih tak tau nak cakap apa abis semua terbang..kekeke

 Abis tawaf satu kawasan dengan baby stroller tu..

 Mummy Ayu ajak bergambar pon tak dilayan..

Dah besor ni susah sangat nak bergambor.. Pujuk la macam mane tak nak jugak..

Nah gambar muka selebet dari kiteorang.. Asyik muak pose cantik jer sekali sekala keluar muka huduh pulak.. kakaka

Ni muka apa ni??

Yana gigi tu sila ke depan lagi.. Cubaan tidak menjadi tu..kakaka 

 Lawak masing2.. Gambar atas ni sape paling win. kakakka Aku la tu..

 Tengah pose cantik tibe2 Mek Ecah menyelit..

 Pose cantik dari mancher.. Ok jangan muntah ungu ok..hahahaha

Posing posing jugak mata melilau tengok anak takut kereta lalu..

Penat posing rehat jap pastu terus chow balik..

piece : kathyjem

7 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

sweet sgt akk sume.. suka tgk.. hehe.. raisah ttp comel dgn hand bag dia..

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kathy,

ohoooiiiiii seksinyer echa..
geram3 he3

Allene said...

bila geng dah berjumpa.. macam2 aksi kan... ihihih

entry terkini...Makan je kerja aku ni!!!

AMIIZAA said...

comelnyaaa....

bobiedanbad said...

Cutenya mek echa,
Bila la dpt baby girl :)

mamabeauty said...

hiks ok jer post2 gediks tu..

happy tgk manjers

eynda said...

Suka tengok persahabatan macam ni :-)