Klik Yer!! Mekasih...

Monday, September 8, 2014

Style Syria

Assalamualaikum.. Selamat petang! Dah nak petang baru nak update blog.. biaserla Isnin kan.. *Tangan di bahu mata juling..

Pagi tadi hanta Raiisah rumah mak kelam kabut malam semalam tido lewat tengok AF punya pasal.. Semangat gila aku tengok Af.. Feeling 22 tahun jap..kekeke.. Tu pon Affan dah bising2 bila nak tido ni ngi bawak anak tido bla bla bla membebel aku tak tido2.. Raiisah selagi aku tak tido selagi tu dia tak tido..

Aku rase peserta2 AF kali ni macam best la banding dengan tahun2 sebelum ni.. Bila ek layan AF tah tak ingat tahun bile, last aku rase masa zaman Stacy kot pastu dah tak layan..Pastu AF macam busan dan busan dan tah apa2..haha.. Semalam tengok not bad gak suara2 dorang cuma aku rase yang betul2 sedap adalah 3 4 orang yang selebihnya biaser2 ajer.. Takperla permulaankan nanti lama2 diasah bakat tu jadi la sedap ye dak.. Paling aku suka suara budak Si Ewal tu perghh suara mengacam sungguh..Ni yang rase nak vote ni..Eh! ada lagi ker zaman AFUNDI! 

Dah tiba2 cerita pasal AF kenapa..hahaha

Cer tengok muka ustazah bawah ni suci tak??!! Gile tak suci hari2 sapu ngan clorox tau..bahahaha..

Pagi tadi makeup dalam kereta pakai tudung pon dalam kereta.. tah macam mane tiba2 pakai tudung style syria.. Bulat sungguh muka ku.. Aku rase tak sesuai kot pakai style macam ni.. Muka aku dah la jenis panjang petak pakai style macam lagi terserlah kepetakkan itu..hahaha

Dah lama tak pakai style nampak anak tudung macam ni.. Terserlah kejendulan aku pakai tudung macam ni..hihihi.. Ok besok back to normal.. ^_^

piece : kathyjem

4 comments:

Mummy Faeeq said...

hahahaha..kejendulan ke??tak de punn..u pakai ape pun totap cun melecun sis...

Mila Hilas said...

sis cntk je pakai cmne2 pn..

kathy jem said...

Mummy Faeeq : jendul la sebenarnya..hahaha

kathy jem said...

Mila Hilas : tak jugak kadang2 tu ada gak yang tak kena..hehe