Klik Yer!! Mekasih...

Monday, April 27, 2015

Cleanser Paling Bagus untuk Kulit Wajah

Apa jenama produk pencuci muka yang korang pakai sekarang?? ada yang tercari-cari produk pencuci mana yang sesuai? Meh aku recommend satu produk pencuci muka paling berkesan iaitu Cleanser SeQy Beauty..

Ramai dah yang menggunakan produk keluaran SeQy Beauty ni..ramai berpuas hati dan beri feedback positif jadi harusla aku pon mencuba produk paling bagus ni.. sebab apa aku kata bagus, nanti aku ceritakan..

Cleanser SeQy Beauty kalau korang nak tahu banyak fungsi dia, salah satu, membersih dan membuang segala kotoran sekaligus memberikan kesegaran, kelembutan dan melembakan kulit wajah..Cleanser SeQy ni mengandungi Vitamin E, Vitamin C dan pelbagai jenis ekstrak tumbuhan bagi tujuan pemutihan (menggunakan sumber alam semulajadi).. tidak ada bahan pengawet..Boleh di pakai untuk semua jenis kulit..

Cara guna dia senang jer..Picitkan sedikit Cleanser kat telapak tangan dan campurkan sedikit air.. Kemudian ratakan pada seluruh wajah dengan lembut dan perlahan-lahan selama beberapa minit sebelum dibilas dengan air bersih..

See buih pon banyak..baru la puas cuci muka buih banyak..Buih yang banyak ni sebenarnya membantu membersihkan wajah korang dengan mudah dan sempurna..kan kan..kalau buih tak banyak rasa macam tak puas jer cuci muka tu..rasa macam ada jer lagi sisa kotoran yang tinggal kat muka..sebab tu aku pilih Cleanser SeQy Beauty ni, sebab banyak buih..hehehe

Nak dapat kesan yang lebih efektif, disyorkan mencuci muka Cleanser SeQy Beauty ni 2 hingga 3 kali sehari..

Fungsi Cleanser SeQy Beauty :

1. Sebagai pelembap wajah (Vitamin E)
2. Membiak pulih sel kulit (Vitamin C)
3. Membuang kotoran pada wajah
4. ANTI-OXIDANT
5. Mencerahkan kulit (sumber dari alam semulajadi)
6. ANTI-AGING. Menegangkan kulit sekaligus mengurangkan kedutan di wajah
7. Penyejukkan wajah (cooling agen, sumber dari cucumber)
8. Memudaratkan jeragat dan bintik hitam
9. Mengurangkan masalah kulit berminyak (sumber lemon citrus)
10. Anti-microbial

Jangan risau Cleanser SeQy Beauty ni  telah di  LULUS KKM Not141102733K..Murah jer sebotol RM45 Sem/RM50 Sabah Sarawak..Sebotol Cleanser SeQy ni boleh bertahan selama 3 hingga 4 bulan..jimat sangat sebab sebotol besar ni dalam 60ml..

Kalau korang berminat boleh contact kat sini SeQy Beauty Dalam ni semua, agen2 sah dari SeQy Beauty..

Website : http://seqybeauty.blogspot.com/
IG : Seqybeauty

piece : kathyjem

7 comments:

akish ali said...

jom reader kathy...dapatkan cleanser or any product SeqyBeauty yg sgt best ni..
cod JB.SKUDAI.NUSAJAYA
018 2777794

bearyblossom said...

Haiiii..betul tu. Cleanser seqy beauty best sangat2. Sama mcm bb cream & sakura mask la. Dah try sekali, asyik nak pakai lagi berkali-kali. Sy salah seorang agent seqy beauty. Sesiapa yg nak beli produk seqy beauty boleh sms/whatsapp/telegram sy 0145259353. Pos ke seluruh malaysia. Nak cod boleh sekitar sg besi, tasik selatan, upnm, TBS dan stesen2 LRT terdekat :)

0145259353

eliz land said...

Nak beli jom watsap saya agen seqybeauty 0173945948...COD area putrajaya, cyberjaya, portdickson, nilai dan seremban

su liza said...

Nak beli..meh contact sy ‬ cod #seremban #senawang #kpjnilai #pejabattanahjelebu boleh roger #01127703255 ‪#‎freegift‬ dgn setiap pembelian @..walkin di @kiddoresu_shop seremban2(sebelah mydin) #tester disediakan..pos seluruh malaysia

su liza said...

Nak beli..meh contact sy ‬ cod #seremban #senawang #kpjnilai #pejabattanahjelebu boleh roger #01127703255 ‪#‎freegift‬ dgn setiap pembelian @..walkin di @kiddoresu_shop seremban2(sebelah mydin) #tester disediakan..pos seluruh malaysia

su liza said...

Nak order..meh contact kita..
‬ cod #seremban #senawang #kpjnilai #pejabattanahjelebu boleh roger #01127703255 ‪#‎freegift‬ dgn setiap pembelian @..walkin di @kiddoresu_shop seremban2(sebelah mydin) #tester disediakan..pos seluruh malaysia

eyza said...

Agen KL.. Bole Cod sekitar KL dan pos setiap hari.. setiap pembelian ada free gift.. whatsapp 013-3151382