Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 28, 2015

Wanita Yang Mengamuk di Petaling Street Tu Aku Kenal?

Sekarang ni tengah kecoh pasal wanita mengamuk dan berbogel di Petaling Street..aku mula2 tak nak ambik kisah sangat pasal benda2 macam ni tapi bila tengok orang dok la post pasal wanita mengamuk kat Petaling Street ni tiba2 tertengok la jugak walaupon tak nak tengok..eh macam mana tu..hahaha Alaaa nak tengok cakap jer la nak tengok buat2 ter pulekkk..puii..keke

Dekat FB tengah viral pasal benda ni..sekali terperasan ada satu komen dekat fb pasal wanita ni..

Owhhhh nama dia ni Shanna Avril, orang Sabah..ingat orang putih mana, orang Sabah ghupernya.. perasan ada satu komen tu cakap pasal perempuan ni pernah jadi salah seorang persona Nona host tv3 dan finalis Dewi Remaja.. Wuttt! 'Dewi Remaja' Haa ooo Shanna niii..Oh okk memang pernah dengar dan kenal..sekali tengok gambar die dari dekat..Sah memang betul Shanna Avril..kenal la Shanna ni..kenal masa pencarian Dewi Remaja 2005/06 la..

Tapi kenal masa tu jer la lepas tu kitaorang dah lost contact..Terkejut jugak la tengok dalam video tu dia rupanya..

Masa ni zaman remaja..zaman giler perasan nak jadi Malaysia next top model..behehehe..ukuran badan pon ketot ada hati nak jadi Model..Model Dewi Remaja pulak tuuu..perasan sangat tu kak kathy hoiii.. =P

Ni masa kiteorang photoshoot pencarian Dewi Remaja 2005/06..Antara kami bertiga Shanna paling bagus dan berbakat sebab dia lebih berpengalaman dalam bidang modeling..Aku pon suka tengok muka dia..cantik gebusss jer..Aku ngan Wawa memang tak pandai sangat la nak pose2 ni.. Setakat sengeh nampak gigi, badan tegak, dada ke depan sikit boleh la..lebih2 tak reti kak oii..hahaha..

Tapi tak sangka Wawa terpilih sebab masa photoshoot tu, aku dah agak mesti si Shanna ni akan terpilih jadi cover majalah Remaja, alih2 Wawa yang dapat..Mungkin dah rezeki Wawa untuk jadi salah seorang finalis Dewi Remaja..Zaman tu pemilihan finalis Dewi Remaja berdasarkan siap yang terpilih untuk jadi Cover Malajah Remaja..yang terpilih jadi Cover, orang tu la yang layak dan berentap bersama Dewi2 Remaja yang lain..



Tapi masih terkejut aksi Shanna kat Petaling Street tu, macam tak percaya tu dia.. O_O

piece : kathyjem

21 comments:

Chekgu Azrine said...

Kenapa dia mcm org xbtul je ek...huhu
Akk ingat dia ni..kurus sekempeng akk tgk.buruk je...huhuju

kathy jem said...

Chekgu Azrine : maybe dah beranak kot..hehehe..bentuk badan pon dah berubah..tapi masa zaman pencarian dewi remaja tu dia memang lawa gilerr..

norhidana miswan said...

kesian nya... naper lah dia jd gitu.. sapa lah yg amik video n sebarkan...

dana salah sorang peminat dewi remaja tau dr tahun 2000 suke beli majalah remaja, maklum masa tu msh remaja lg... skrg nih udah tua dh kurang suke menengok nyer....

tp akak lawo lah...skrg pun lawo

Azreen Zunairah said...

eiii apa yang dia marah sangat tu kak kathy...

Mila Hilas said...

mabuk ke ni??? takut nye jd mcm ni..haihh....xbetul

Nazima said...

Shanna avril? memang familiar..tak sangka pulak tu dia. ada nampak orang post tapi malas nak baca full

Zaza Abdul Latif said...

Motif?? berani mati betui ni..

J.M.R said...

ALA..cencord lak haha

miss eimanhikmah said...

fuyooo..betul ke kak?
dlm video cm muda sgt..cm budak2..

miss eimanhikmah said...

fuyooo..betul ke kak?
dlm video cm muda sgt..cm budak2..

abok said...

aah mmg x tgk pon kat fb, kat sini baru tgk.. perasan bila kt tunjuk mag tu.. tgk gaya dia rasa tgh high

abok said...

aah mmg x tgk pon kat fb, kat sini baru tgk.. perasan bila kt tunjuk mag tu.. tgk gaya dia rasa tgh high ni

Nur_cahayamataku said...

eh kenapa dia mengamuk mcm tuh?

abok said...

aah mmg x tgk pon kat fb, kat sini baru tgk.. perasan bila kt tunjuk mag tu.. tgk gaya dia rasa tgh high ni

QASEEH HATIKU QASEEH said...

sy x tengok vid tu..tp ada terbaca caption komen org d fb..sbb dia bkk baju tu..dia d tuduh mencuri..dia x mo byr minuman yg dia minum 2 botol dia cuma nak byr just for 1 botol..myb dia da mabuk kan..jd otak pn x betul..n lg satu ada yg ckp dia d bwh pngaruh dadah positip test kncing..bg sy org2 kita yg rakam gbr pompuan ni yg ambik vid dia tgh separa bogel ni..yg jd penonoton ni sgt2 menyedihkan...knp x bntu pompuan tu utk tutup badannya...knp sebok nak menonton..bkn dpt apa2 pn..pompuan tu pn bknnya merbahaya bawa snjata smpi seorang pn teda yg simpati dgn pompuan tu...malahan berebut dkt2 nak snap pic..tak malu ka org nmpk satu msia diri sndiri ada dkt ctu sdg snap gbr pompuan bogel ketara sgt tau byk muka2 yg jd penonton tu...sedih sgt2...sama mcm kejadian kemalangan ada mayat terbaring...suma org berpusu2 angkat hp snap gbr ambik video daripada berusaha utk menyelamatkan...sori kathy sy pjg lebar mengomen di cni...sy x sokong pompuan tu..tp sy x suka dgn perangai org kita..suka bt perkara yg x berpaedah..ambik gbr org separa bogel..lps share dgn kwn2 dlm fb dlm watsap..

Afidah Azmi said...

Stress Melampau kot...
Ataua nak publisiti murahahan jer..

zeera lily said...

batch kathy ni ada lg sorang nama shana kn? shazana.. pls betulkan kalau silap.. plss.. plss..

ComelComot said...

orang yang rakam dan viralkan video ni tanggunglah dosa. Kesian.. xmpu nak komen lebih takut aib sendiri dijaja kemudian hari. huhu

Alyza Fisol said...

nampak macam dia tengah mabuk, sepatutnya orang sekeliling kena bantu, bukannya menyebarkan video dia...

Aty_Fared said...

sokong komen yang panjang lebar atas tu.. memang betul pon..sepatut nya tolong lah tutupkan selamat kan atau apa yang patut.. tapi seronok dok tonton bende2 macam ni.. alahai..
nasib die lah aib di buka sendiri.. tapi kalau ada lah orang yang mampu menolong tutup aib die waktu tu kan bagus.. hurrmm...

fypsj.fifi said...

ada lg org kata dya ni ada skit pskiatri..