Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 7, 2015

Wanginyaaaa!

Nak kongsi kat korang perfume kereta paling wangi di dunia..amboii di dunia terus...hahaha Tak tipu tau memang wangi sebab dah pakai..kawan ofis yang memperkenalkan perfume kereta ni..Sebelum ni pakai Glade, Ambi Piur jer tak pernah try perfume kereta yang lain..

Glade ngan Ambi Piur tu wangi sekejap jer la..Dalam seminggu jer kereta wangi pastu dah takde bau dah..Tak tau la kenapa sekejap jer bau dia, dulu-dulu pakai wangi giler kot..sebulan rasanya boleh bertahan..now bau dia dalam seminggu jer bertahan..macam tak best jer dah nak pakai..lama jugak tak pakai perfume kereta ni sebab maleh nak beli dah.. hahaha sebab beli jer takde bau apa2..ke sebab hidung aku tak dapat detect bau tu sebab dah assume sangat bau Glade, Ambi Piur tu..mungkin la kot..hihihi

Ni dia DR Perfume Air Freshener yang mengantikan Glade dan Ambi Piur.. DR Perfume buatan Malaysia jugak yang mampu bertahan lama..hewhewhew.. Sebotol RM10 jer..

Botol dia pon comel jer..Boleh tahan dalam sebulan lebih..tu yang aku suka tu..yang merah ni bau Tutti Frutti..letak dalam kereta..eee bau dia rasa nak makan2, satu kereta bau..Ada jugak beli bau Honey Dew..tu lagi nak makan..yang Honey Dew tu botol dia colour biru..ada jugak bau Vanilla, Rose, Lavender, Lemon dan CK perfume..Wahh CK perfume pon ada jugak..nanti nak try la bau CK pulak..

Bukan dalam kereta jer boleh letak, dalam bilik pon boleh letak..hehehe..Bau Apple Blossom ni aku letak dalam bilik..sampai ke ruang tamu bau apple..balik kerja penat2 buka pintu rumah terus rasa nyaman..hilang penat stress dapat bau apple yang sangat harum dan menyenangkan..

Kalau korang pakai DR Perfume Air Freshener ni kat kereta korang sure akan jatuh hati..apa lagi start enjin kereta pergi beli la..hehehe

piece : kathyjem

15 comments:

LindaF said...

aaaa nak beli katne?

Ein lanabulu said...

hmmmmm..wanginya..ghau2 bau dia...on the way p beli dah ni..singgah shell jap isi minyak..

AzlinaG7N3 said...

Hi kathy.. Kat mana ye beli?

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
murah jer kan3

kathy jem said...

LindaF : ni kawan kathy beli dekat kedai makan kat Pantai Dalam..kat stesyen minyak ada jual..

kathy jem said...

Ein lanabulu : beli bau yang mana??hehehe

kathy jem said...

Hi AzlinaG7N3..ni kawan ofis yang beli kan..kat stesyen minyak ada jual..tk pon cari kat kedai aksesori kereta..

kathy jem said...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH : waalaikumsalam..murah sangat..dah la bau wangi, tahan lama pulak tu..

Nooriah Abdullah said...

bestnye teringin lah pulak khaty tapi tulah nak ambik bau pun tak boleh ni

yayang laling said...

best nih.
nak carik jugak ler

Mommy Cici said...

haah wangi kan. kita beli bau honey dew. masuk kete je macam blur. Tapi mak tak suka =.= dia kata kenapa kete kau tetiba bau cempedak nangka ni. adoi hahaha.. pastu senang dapat pulak tu. kat teteppi bank, pasar malam semua ada

kathy jem said...

Mommy Cici : mak kata bau nangka..hahaha bau honey dew la mak..hahaha

Della 8784 said...

hai semua..

anda boleh layari page kami https://www.facebook.com/DR.PerfumeOfficial yer..

izzeyda said...

saya salah seorang stokis DR.Perfume nih.. memang baunya wangi dan tahan sampai kosong botolnya.. memang tak rugi sapa yang mencubanya..

Sha Lee said...

Nak buat produk jenama sendiri.
Pm hana 0108056781
Train jd usahawan berjaya inshaAllah