Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 5, 2011

Akhirnya Terjawab Sudah..!

Alhamdullilah......... Dengan kesabaran aku selama 10 tahun ni kawen jugak akhirnya aku dengan suami aku sekarang ni iaitu Affan...Thanks sayang..... Syukur sangat2... Suka+takut+sedih+gembira+tenang semua tu bermain dalam fikiran aku...

Thanks kepada smue terutama pada family aku mak abah kakak ku dan family Afan.. Tanpa mereka mungkin kami tidak sampai ketahap ini.. Ewah!

Sempat nak jiwang2 ni...hehe Tukar ayat tukar ayat bagi gile2 skit ayat tu...eeeee geli aku jiwang2 ni...hahaha... Ok la uuolss ni i update skit sajo pasal kawen ni... Pas kawen ingat boley bersenang lenang upernye idak yerrr... Banyak hal nak kena settel..Sabtu ni bertandang belah laki pulak... Aduih!!! Ari ni pula baru jer pas beli perabot untuk rumah baru kami...sangat penat dan letih... ape2 pon sangat hepi dengan life sekarang.... weee~~~

Ok la nak rehat bersama suamai tercinta... Sok2 aku update lagi yer... bye2

piece : kathyjem

10 comments:

eesyaheera said...

congratulations on your wedding! semoga bahagia selamanya. Aminn

cik niza said...

wahhhh...selamat pengantin baru kak kathy..semoge kekal ke akhir hayat..:)

Wawa_Nadwa said...

akk!

Tahniah yer!
Selamat pengantin Baru.

Akk sgt cantek berbaju merah.

^_^

A.I said...

Selamat Pengantin Baru Kathy + Afan (^_^)

Semoga kowang akan kekal bahagia hingga la ke hujung nyawa..amin..

Mya said...

selamat pengantin baru khaty & affan :)

lyana said...

I`m happy for u mancherr..!! hope ko akan sentiasa bahagia menempuh alam rumahtangga.. muaaahhss

kupu-kupu_cinta said...

congrats kak kathy...

selamat pengantin baru kak kathy dan suami...

jgn lupa update wedding akk..

kathy jem said...

Terima Kaseh Smue... Insyallah aku akn update pasal wedding aku ni... =)

ieja @ iejot said...

Congratulations....
Semoga berkekalan dan berbahagia ke akhir hayat... amin...
Ceria² Slalu....

kathy jem said...

Amin...tenkiu eija... =D