Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, January 6, 2011

First Dinner After 3 day Married

Malam ni adalah first malam kami berdating after 3 ari kami sebagai suami isteri... Disebabkan boring dok rumah kami ke Giant melihat barang2 rumah.. Freezer, dapur masak, mesin basuh smue tu nak kena beli... Banyak ooo barang keperluan nak kena beli... Takpe slow2 biaser laa orang baru kawen memang cam gini... =D

Lepas servey barang2 keperluan rumah kami ke Wendy's... Ini orang banyak tamak itu nak ini nak sekali tak abis...

See aku oder yang ni jer... Tak membazirkan.. Yeker boley caya ker?????? =P

Aku yang serabai... Malas nak melawa hokey sebab serabut kawen tak abis lagi..hehe

Sebelum tu kami ke Speedy Video sajer nak layan movie ngan hubby malam ni... Eh eeh... Aku dah ada laki uper nyer.. Bab kata Afan...... **Huny tak nak balik umah ker dah lewat ni...Kang bapak huny bising lak balik lewat2... (Nak kena ni!!!) Bengang jer aku dengar....... +__+

Tah best tah idak cite ni... Pilih punyer pilih last2 cite ni gak aku pilih.. Harap malam ni tv tak tengok kami berdua...tettttt!! haha

Beli CD dapat Kalendar Ultraman la pulak.. Ni kalo anak buah aku ade mesti die suka nyer.. Ortomen!! eeyah eeyah!.. Ting Nong Ting Nong...**Bunyi nyawa Ultraman dalam keadaan lemah... =P

Pas dinner kami terus pulang la...~~

piece : kathyjem

4 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

selamat pengantin baru :)

kathy jem said...

Tenkiu Aima... =)

ceera said...

auwwwwwwwwwwww
best kan kawin, hahaha

kathy jem said...

Rasa best tu baru skit...tunggu next week br lagi rase best yang betul...haha