Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, January 15, 2011

Shoot Outdoor

Ni pon aku ambik dalam Kaki Photo nyer fb... Kite layan Shoot Outdoor..

Location di Kuala Kubu time 5 pm - 6.30 pm..

Mesti korang dok terpikir macam mane kain tu leh terbang padahal takde angin...

Kalo nak tau sila la tanya Kaki Photo macam mana die boley buat macam tu... =) Yang Pro sajor boley wat macam itu...

Robot sudah pandai posing.. Cayalah baby.. Ni pon jenuh Kaki Photo tu dok ajar pose kat Afan ni.. Nak suruh suruh die senyum mesti kena cakap Afan smile and say cheese!! ngitu la seterusnya... Kalo tak cakap ngitu compom muka dan badan Afan keras macam robot! ehehe **matilah kalo die baca ni.. Baby ni bukan mengata ini realiti...ekekekeke... =P

Kesian kan Afan muke dah penat mulut bercakap Cheese... haha sangat lawak!

Suke nyer aku tengok gambar kami ni... Suke dan suke lagi... ** tersegih sampai tulang mata aik mata lak pipi la...hahaha

Ni last shooting kami.. Fuh sangat letih.. Tapi nasib baik i ada kepakaran posing so takde la terasa sangat cume en. suami dok mengadu dah abis ker huny shoot ni... Baby dah tak larat dah.. hukhukhuk~~~ Begitula seorang suami meregek sudah keletihan... Alolololo~~

Ni skit saje nyer... Seperti yang aku katakan sebelum ini dah siap album aku post lagi entry lagi nyer... =D

Dengan muke keletihan ni adalah hasil terbaik dari Kaki Photo...Sangat puas ati.. *__*

piece : kathyjem

18 comments:

Shu Shinju said...

wow....cantiknye pic kawen awak...sukeeee!!!! :-)

kathy jem said...

Shu : Cantek ek...terima kaseh ats pujian itu.. =)

ceera said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

misscrab said...

alalala cian baby ko wei....nice pict. sukeee.
nti letak pict yg kat tepi jalan tu plak tau...

kathy jem said...

perlu ker nk kesian kat baby besar ni..haha ok nnti aku letak picture kt tepi jln tu..

kathy jem said...

Ceera : tq mancher....!!!

Ayu Firzara said...

hye kathy!
Cantik semua gamabr outdoor...
*jeles*
Hehe....baju merah memang menyerlah...

kathy jem said...

Hai ayu..sy pon jeles tngk gmbr honeymoon kamu kt bali..bile la nk pg bali ni...huhu

Deqna said...

cantiknya.... gambar cantik, pengantin lagi cantik.. sama cantik sama padan.. selamat penganti baru...:)

kathy jem said...

Tenkiu Deqna.. =)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

kak kathy!!sume pic tantek2!! yang paling eden sukooo..pic yg black n white tuuu!!~~ cantik sangattt!!~~

kathy jem said...

Suke ek..tenkiu Weiyda...akak pon suke yg black & white tu..tq again.. =)

eLLy said...

Selamat pengantin baru... cantekkk bangat gambar2 kamu .. i like :)

kathy jem said...

terima kaseh.. =)

Ietams said...

cantik,
suka akak tengok

A.I said...

mmg cantek sesangat!!

cik niza said...

wowwww...sangat cantik view nye..cantik la Kaki Photo shoot gamba..nice..
kak kathy sgt pandai posing2 ae..hehe..:p

kiki said...

gila super cantek!