Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 18, 2011

First Honeymoon Di Bukit Tinggi

Nak cite skit honeymoon kami di Bukit Tinggi.. Kiteorang stay di Colmar Tropicale, Berjaya Hills.. Kami stay 2 ari satu malam sajer.. Besok tu kami ke Cameron Higland pulak.. Skang ni entry Bukit Tinggi dulu nyer..

Tadaa.. Lihatlah bilik kami..

Sila jemput masuk...mai mai...

Pose dalam bilik dulu nyer...

View bilik kami sangat best...

View di waktu siang..

View di waktu malam...

Layan Kok sebatang dulu..

Minum petang sebelum kami bersiar2...

Aktiviti malam... Semua penari ni di terbangkan khas dari Russia... Kelas uolsss dieorang menari... Juling2 mata Affan menegoknyer sambil di perhati oleh aku..ehehe

Kebesokkan ari nye kami ke Japanese Village...

Sebelum berjalan ke Japanese Village kami breakfast dulu..

Ni makanan diet namanyer..haha padahal melantak 2 3 kali tambah.. =P

Menunggu bas untuk membawa kami ke Japanese Village..

Posing2 dulu sebelum menaiki bus..

Mintak tolong pakcik gurt kat situ ambik gambar kami berdua..

Ala2 gaya jepon cute...haha

Tak abis2 gaya bertapa die..

Bertapa lagik..

Lihatlah rumah baru kami.. Sila jempu masuk nyer kawan2..hihi

Nak tiru gaya b la..

Lihat la air keruh ni...

Haik haik.. Anateshi Arigatok Kosomaik Homaik.. hahaha Korang paham tak apa yang aku cakap ni......Aku lagik la tak paham...huahuahua..

Konichuwa...

Bersama bapak jepon..

Setelah penat berjalan masa memberi ikan emas makan.. Ikan ikan sedap tak masakan ari ni... **Sedap akak jepon...

Peminat i nak bergambar dengan i.. Susah jadik femes ni ke mana2 pegi pasti ada orang mau bergambar...kahkahkahkah.. **perasantan

Sila jemput minuman yang baru i buatkan ni.. Ni namanyer Japanese Tea Pahit yer..

Muke kepenatan setelah seharian berjalan... Balik tu kami terus ke Cameron Highland.. Fuh! sangat enjoy walaupon aktiviti kami terlalu singkat... =)

Apa2 pon terima kaseh kepada mak mertua ku Umi coz mengsponser honeymoon kami berdua ni.. Pasni sape2 lak nak sponser kami.. hehehe.. Moga2 kamu smue di murahkan rezeki hendaknya.. Amin..

Kami sayang Umi.... Luv u Umi.. (^__^)

piece : kathyjem

20 comments:

Shu Shinju said...

wah...sweetnye kamu..:)

eesyaheera said...

ni baru honeymoon pertama. nanti update lagi honeymoon seterusnya. hihi. gambar kedua macam gaya nak terkam katil je. haha

cik niza said...

wahhh..cantik la view kat BUkit Tinggi..bangunan2 nye mcm kat luar negare gitu..hehe

ceera said...

bestnya
menjeles haku tengok, hehe

Ayu Firzara said...

Wahhhh dah ada story honeymoon...lagi lagi...mesti semua tanah tinggi pergi nih kan. best sejukkkk jerrrr...kat bukit tinggi tu ada pergi tak taman bunny? best kan.

ChiLaBaey's Spot said...

First haneymoon saya dulu pun kat situ juga... Memang best untuk merasai kelainan... Rasa macam kat oversea pulak... :)

*Selamat pengantin baru Kathy... :)

kathy jem said...

Shu : sweet ek..tq.. =)

kathy jem said...

eesyaheera : honeymoon kedua gmbr nyer lain pulak..ekeke

kathy jem said...

Cik Niza : Bangunan nye sangat cantek..rase diri ni kat luar negara la pulak...ekekeke

kathy jem said...

Ceera : ape lagi bwk ciput ngn keisha ngi sana la..bestttt.. =D

kathy jem said...

Ayu : Taman bunny...best smue nyer best... =D

Tp xleh kalah kamu nyer honeymoon lg best BALI...weehoo!! bile la dpt pg bali..huhu

kathy jem said...

ChiLaBaey's Spot : Terima kaseh...ooo abng nyer first honeymoon pon kat situ ek...bestkan.. =)

Nazz@Purple said...

sweetnye...selamat berhoneymoon..selamanya adalah honeymoon..tau..tau.

Liyanaroxx said...

Selamat Pengantin Baru kak khaty... :) sweet btol both of u nih~

eLLy said...

ala ngap tak minta katil besar :p

kathy jem said...

Elly : katil besar view tak cantek la akak..huhu

kiki said...

kasihh... tahniah ye.. syoknya bulanmadu.. aku pun tak sbr tapi bila.. hihi. eh menarik tmpat ni.. nanti nak gi jugak leh pakai kimono..

kathy jem said...

Pegi manjer..tmpt die sngt sesuai kalo nk berhoneymoon..klo nak kawen jgn lupe jmput aku...hehe

[z@ck] said...

sis, bukit tinggi kat johor ke kat mana eh? saya fail sikit nama tempat ni.hahaha

kathy jem said...

Bkn kt Johor la sayang kat Pahang... =D