Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 26, 2011

Berita Gembira dan Berita Menyedihkan...

Ari ahad ari tu member sekolah kawen.. Kami yang kepenatan baru balik dari bercuti terpaksa redah jugak.. Yerla member sekolah kawenkan wajiblah kena pegi.. Takkan nak bagi alasan baru balik dari cuti tak larat nak pegi... Kang tak pasal kena maki ngan Leen tu nanti.. Dah la kawen aku die pegi..

Muke penat sampai umah terus bersiap pegi wedding Leen.. Majlis berlangsung di Kampung Pengantin Kuala Lumpur..

Sampai2 terus nampak Si Bolat Ranea ni... Ni anak Anne... Member sekolah gak.. **Nak anak macam Sin Chan ni boley.. hehe Ranea sangat cuteeeee.. Debab semacam lak Ranea ni.. Time ni Ranea tak berapa sihat.. Cian die demam yer Ranea...

Ni semua kawan2 sekolah.. Last jumpe dieorang masa wedding aku ari tu...

Gambar dengan en. suami harus ada...

Boley pulak die buat muka budjet chomel ni.. Aku dah posing baik punyer die boley pulak buat mata naik ke atas..huh! Geram jer aku..! Tapi terpaksa letak coz gambar aku full ngan Affan yang ni jer ok.. Yang lain muke tak semegah...

Actualy member aku sorang ni Nieda baru jer kehilangan baby girl dalam perut.. Baru ari ahad ari tu bergurau senda ngan Nieda ngan baby die.. Kandungan die dah 8 bulan lebih tengah tunggu masa nak beranak jer.. Alih2 baby meninggal pulak.. Kami semua sedih dengar berita ni.. Tengahari semalam baby die meninggal.. Takper Nieda awak bersabar ek mungkin ada hikmah jadi macam ni.. Mungkin tuhan lebih menyanyangi die...Baby awak tunggu awak dalam syurga tu.. Nanti kite dan member2 yang lain datang melawat awak ek.. =(

Kenangan Nieda bersama baby di dalam perut...

Leen.. Kamu dan husband menyanyi malam tu sangat sedap... Leen menyanyi dengan penuh perasaan sampai meleleh air mata die...

Eija dan aku..
Ni member paling rapat diantara yang lain.. Anne......... Anne bile kite nak pegi holiday sama2 ni..??? Rindu nak gedik2 ngan awk.. =)

Dieha.. Merah mak ngah ko malam tu.. Dieha ni anak dah 2 badan macam anak dara..

Nak balik dah... Perut dah kenyang hati gumbira pulang bersama en.suami..
piece : kathyjem

10 comments:

Murni said...

mesti anak khaty sgt2 comel
nnti mcm mama ngan abahnya..
Turut bsimpati ngan kwn khaty yg
kguguran tuh..

kathy jem said...

Murni : harap2 dpt baby yg sihat..amin..
Tu la yg kawan kathy tu tak sangka baby die meninggal dlm perut..sedih sngt2.. =(

[z@ck] said...

cantiknya baju sis!

eLLy said...

Cantik baju kamu .. i like =)

kathy jem said...

tenkiu zack.. =D

kathy jem said...

Elly : tenkiu kak...hehe ^__^

Nem0 o0h Nem0 said...

meniggl dlm perut ke?sedeynyerr!!

babe,gmbr ko ngn afan tu comel la.. =)

kathy jem said...

Nemo : tu la jantung baby lemah sngt meninggal dlm perut..

hahaha..comel ker...? =P

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cantiknnya baju akak!!~~ akak pakai camni kan..sebijik mcm artis lydiawati tuh..nanti baby akak mesti comey gilerr kannn!!~~

kathy jem said...

Weida : tenkiu atas pujian kamu tu..baby.....hehe insyallah..doa2 kan ek.. =D