Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 7, 2011

Pre Wedding Kathy & Affan

Sebelum aku entry pasal wedding ni apa kata uolss semua layang pre wedding aku ni dulu ek...

Sebenarnya gambar ni semua untuk kad kawen.. Alang2 nak bergambor terus shooting untuk pre wedding sekali... Sangat puas ati Kaki_Photo ni shoot okey... Kreatif dan sangat cantek.. Muka aku yang tak brape cun terus jadik cun...hahaha

Ni la die gambar yang aku guna untuk buat paper beg, kalendar dan kad kawen.. Nanti aku tunjuk macam ner rupe kalendar ngan paper beg yang i design tu ek.. Tunggu....!

Gambar ni pulak aku guna untuk buat bunting... Ingat nak guna gambar ni nak buat kad kawen ngan kalendar sekali tak jadi sebab rase gambar yang atas tu lagi unik... Unik ker ?????? haha

1.1.11 adalah tarikh keramat kami... hepi sangat2 !!

Budjet chomel la tu..ekeke

Korang semua perasan tak gambar berdua kami smua macam malu2 kan sebab mak bapak kami dah bagi hing hing jangan nak posing2 pengang tangan... No no no.....! So kami anak yang soleh solehah mengikut ape yang di suruh... Pose ala2 malu la konon... poyos!!! Pas dah sah suami isteri baru leh gedik2 pose...

Muka yang sangat hepi walaupon shooting hanya satu jam setengah sebab kepanasan yang melampau lagi pon Afan tak brape sihat.. **alasan tak sihat padahal nak cepat abis... Ini mamat tak mau gambar lama... Biaser laa orang robot mana suke bergambar...! kahkahkahkah

Eh ni gambar peluk takper lak... Opppss! terlupe pulak...

Alololo... Huny sangat suke baby buat macam ni.. ^___^

So sape2 yang mau ini Kaki Photo shoot boley search di Facebook Rashidee Azman.. Harga die boley di runding mengikut budjet korang...

piece : kathyjem

18 comments:

ceera said...

suke suke suke..

kathy jem said...

aku lg la suke.... weeee~~~

misscrab said...

so nice.so sweet...

kathy jem said...

Thanks cik rakiah..hehe nnti ko kawen jgn lupe jmput aku...pasti aku akn dtng...haha

Mr Naz said...

Congratulation kathy..... Selamat pengantin baru dan berbahagia hingga ke akhir hayat....

eesyaheera said...

comel sangat. pakai baju putih masa photoshoot nampak cantik

kupu-kupu_cinta said...

sukeeee... comel la kak kathy... tahniah ye... x sabar tggu entry seterusnya.. :D

MAPPIAU said...

lawa lawa sume gamba2 tuh, sukenyerrr tengok :)

s u g a r p i e said...

salam,,,,nak tanye location photoshoot ni kat mana eh? cantik laaaa-emy

ija MaYra said...

pre-wed photoshoot SGT cantik & unik!! ;)

kathy jem said...

Mr Naz : Tq tq.... =)

kathy jem said...

eesyaheera : Comel ker...hehe terima kaseh... =)

kathy jem said...

kupu-kupu_cinta : terima kaseh...sabar nyer adik tunggu next entry akak.. =)

kathy jem said...

ija MaYra : hehe..tenkiu tenkiu.. *_*

Deqna said...

cantik lah gambar2 ni.. suka sgt...

kathy jem said...

Tenkiu deqna..hehe =)

cik niza said...

cantik..cantik...comel2 sume..hehe :p

Ujang9897 said...

gua suka