Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 31, 2011

Mari Kite Ke Kanan dan Ke Kiri...

Uuwwwaaaaa!!!! Tak tau kenape ari ni sangat terasa busannnn.. **Jerit macam orang giler jap... Mungkin ramai kat ofis aku ni cuti kot tu sebab ada rase sedikit busan.. Bukan sikit banyak okey..!!! Ari ni mood kerja pon takde.. Datang ofis main tenet jer.. Depan pc buat kerja pon ala2 jer cukupkan syarat.. =(

Ingat nak balik umah jer tido lagik best.. Dah la hujan dari semalam sampai ke pagi tadi.. huhuhu.. Balik ni apa pulak aktiviti malam ni.. Ingat mau berjimba dengan en.suami.. Berjimba tu jalan2 laaaa.. weehuu~~~ B.....kite mau ke mana ya ini malam?? *_*

Ni namanyer pose busan tahan cipan... **Sambil menari-nari Rota Rota Enak Ranggup Dimakan sambil ke kiri ke kanan...huahuahua Lagu Hentam Ciptaan Kathyjem.. =P

piece : kathyjem

8 comments:

Leya said...

hahaha, cuteee.

kathy jem said...

hahahaha...ni namanyer pose boring...haha

misscrab said...

best lagu ko...nk lirik.ngeee

kathy jem said...

hahaha..boley2..nnti aku cipta lagu lain khas untuk ko..haha =P

eLLy said...

wahhh dah parah nie ... tapi cute ;p

kathy jem said...

Elly : tu la kak time ni sy busan giler smpi dah tau nak buat ape..last2 jd mcm ni..ekeke

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

haha!!~ sape cameraman ni akak?? wee!!~ apa2pun akak totap comey!!~

kathy jem said...

ni member akak yg ambik...tenkiu weiyda..kamu pon comel jugak...wee~~