Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 3, 2012

Alhamdulillah Dapat Sponsor Baby Cot & Set Tilam Kekabu Baby

Betul la orang kata rezeki anak memang akan ada.. Tu la yang aku dapat sekarang ni.. Macam tak sangka dan percaya jer ramai yang baik hati nak bagi barang baby ni semua.. Syukur Alhamdulillah.. =)

Yana sponsor set tilam kekabu baby.. Tq manjer.. Tak sabar nak tengok baby tido atas ni mesti die suke.. Kata tilam kekabu kan.. hehe ;D

Set baby cot ni pulak mak mertua aku sponsor.. Time kasih Umi.. Complete dah barang baby ni smue tunggu die nak keluar je ni.. hihi Cepat baby keluar yer mummy tak sabar nak tengok kamu..

piece : kathyjem

6 comments:

Siti Shuhadah said...

dah keluar pon kan...hehe...take care kathy..:)

linalyn mohd said...

waaa cantik baby cot tu... set tilam tu pun cantik.... nanti baby dah kuar lagi bertambah rezeki tau....

Suliana said...

alhamdulillah.. rezeki anak kathy :-)

Fiza said...

suka tgk kathy deco2...cun...menjadi je..

nas said...

salam...nk tanya, kt mn mak mertua u beli baby cot tu erk??? dgn wardrobe baby tu bli kt mn? baby cot tu i survey xjmpa yg ada roda n bleh adjust ketinggian.
tq

nas said...

nak tanya, kt mn mak mertua u bli baby cot tu? wardrobe tu pun bli kt mn erk??? coz i survey byk tpt xjmpa baby cot yg beroda and bleh adjust ketinggian.
tq