Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 17, 2012

Baby Stroller Pemberian Dari Opah Kajang..

Yeaaa anak mummy dapat present dari opah lagikk.. Ari tu opah bagi Baby Cot skang bagi Stroller pulak.. Takyah mummy pening2 nak cari stroller untuk Raiisah.. Abis pantang ni nak cari car seat jer..


Celik jer mata terus angkat die letak dalam stroller nak tengok die boley terima ker tak dok dalam Stroller ni.. Mula2 die dok oo ekk oo ekk lama2 suke sampai sengeh dok dalam tu..


Ko sampai menguap tertido si Raiisah dapat duduk dalam stroller.. Nanti senang kerja nenek kat Sg. Buloh nak jaga.. Stroller opah beli ni leh jadi walker.. =)


Terima kaseh Opah.. Nanti opah beli banyak2 lagi ek barang untuk cucu opah ni.. kekeke ;P

piece : kathyjem

22 comments:

Siti Shuhadah said...

comel giler raiisah.. suke dia dpt stroller..:)

m@m@yAyA said...

alolo cutenya raiisah..
Putih melepak..:-)

Zanira Noh said...

comelllll sangat! gewammmmm

Mama Likha said...

comel lah raisah ni..... putihhh jerrr sejak dr lahir...

Chekgu Azrine said...

Untung raisah...

Ejatt Hasan said...

comelnye raiisah

ucupiza said...

comelnya raisah ni..pndai dah mata tu pndang kmera..

fiszah_pjo said...

comelnya dia.putih melepak

intanloveamir said...

siyes..comei baby raisah..putih gebu mcm mummy dier...:))

cikeyrah said...

alolo . .comelnya, tenang tgk muka raiisah

Mally said...

Kak kathy raiisah muka sebijik dgn akak...
So cute ur Gal....

genuine1224 said...

omeynyer dia... brapa kg ni masa lahir?

PILOT LOVER said...

dah lah comel..rambut lebat plak tu...hehe suke3... nak anak macam ni juga...heheh insyallah :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Comeinya Raiisah senyum !

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

comelnya raiisah,, seindah namenya =)

TeeneyMIMIE said...

Raiisah, SemOga jadi anak yg Soleha ;)

TeeneyMIMIE said...

Baby raiisah..Hello..SemOga menjadi anak yg soleha ;)

TeeneyMIMIE said...

Baby raiisah..Hello..SemOga menjadi anak yg soleha ;)

TeeneyMIMIE said...

HelLo baby raiisah yang Cute ;)

Mimy Hamid said...

pasni nanti berjalan jalan ngan mummy daddy eh...tengokd ari jauh amsa duk stroller tu sebijik macam anak patung..geram nya

Suliana said...

comelnya.. putih bersih :-)

suerynn.adie said...

Raisah is super cute.... dah besar sure cantik macam mummy nyer...