Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 22, 2012

Sarapan Pagi Untuk Aku Yang Dalam Pantang..

Hai hai haii...Selamat pagi semuaaaa..Selamat pagi mendenye dah masuk tengahari dah weii..hahaha.. Iye akak baru selesai urusan rumah semuanye adik2.. huhuhu.. Raiisah je tak mandi lagik die tengah tido.. Semalam aku tido kol brape dok jaga Raiisah sampai ke subuh die ajak main ngan nak nenen memanjang.. Ari ni mata jadi panda sebab tak cukup tido.. Eh bukan ari ni jer sebelum tu pon sama.. haha

Korang dah breakfast.. Sian aku baru nak breakfast.. Breakfast pon tak menentu skang ni kadang2 awal sangat breakfastnye pas azan subuh dah makan.. Kadang2 tu nak masuk kol 12 baru makan.. Kena tengok Raiisah kalo die bangun awal lewatlah aku sarapan..


Sedihkan makanan breakfast aku.. Ko bayangkan ari2 aku mengadap biskut roti naik muntah rase..hahaha Kadang2 curi gak makan roti canai tapi tu pon sekali tu jer tekak teringin sangat nak makan.. Mak aku ni bab2 makan memang die pantau abis.. Kalo yang berminyak2 skit jangan harap die nak bagi makan.. Kalo cuit skit pon die dah membebel-bebel ni kan pulak nak makan.. Mak2 biaserla kan kena dengar cakap kang badan kembang macam tu dah nyesal tak ikut diet pantang.. katanye..

Ok aku ada 23 ari lagi nak abis pantang... =____= Lama ker kejap...........

piece : kathyjem

15 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sabar... nak sihat tak? nak kurus tak? hehee

Mimy Hamid said...

kathy ikut la cakap mak tu yer...sure badan lost weight mengila nnt lepas pantang tak merasa dah nak di pantau hehehe..naik balik nangisss

SURIA AMANDA said...

xper..pejam celik pejam celik jer tu..

mummy alisha said...

banyaknyer stok akak... kejap jer lagi kak:)

kathy jem said...

Mestilah nakk..huhu

kathy jem said...

Tula nnti pas abis pantang dah leh mkn mcm2 sure badan naik balik..

kathy jem said...

Tula nnti pas abis pantang dah leh mkn mcm2 sure badan naik balik..

kathy jem said...

Mestilah nakk..huhu

sweetlavender86 said...

besnyee.banyk jugakk la tu khaty bleh mkn.i dulu.hari2 mkn biskut jacob jee.paling2 pun lempeng cicah gula.roti jgn harap la dpt mkn.huhu.mnggu last pantang bru dpt mkn bee hun goreng dgn lada hitam.hehehee

Siti Shuhadah said...

sure pas pantang kurus giler kathy...xpe..tahan jer la nak cantik kan..:)

Gina said...

Selamat berpantang, Kathy

genuine1224 said...

ok la tu dpt gak mkn gardenia. i dlu jgn harap! mkn biskut kering jek. gardenia tu pas 45 hari br mak bg mkn..

haliqdiaz said...

Saba sis kat..pantang btul2..my mom skrg da 52..tap kalah kt yg muda ni..hehe..leh tgk pic die kat blog i..scroll2..rahsianya..stiap kali pantang mmg strict habis and mkn jamu..seksa tgk die pntang..tp kesannya time da berumur nnt..still vogue..hehe..good luck sis!!;)

haliqdiaz said...

Xtau comment tad da sent ke x..so try lagi skali..bagus2 strict pantang ni..tgk my mom da 52 tap kalah kt yg muda ni..blh tgk kt blog i..scroll2..hehe..rahsianya strict pantang n mkn jamu..mmg seksa tgk die pntang..tp kesannya time da brumur nnt still vogue..hehe..chaiyok2..good luck sis!!;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kejap jek tu,,pejam celik pejam celik tibelah harinyer,,hehehe..

dpt bygkn kebosanan brekfes d stu, sbb dulu pnah cube,hahaha loye