Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 15, 2012

SWADDLE POD (Bedung Moden Baby)

Ramai sungguh tanya mane aku beli bedung baby ni.. Hari tu Ceera ada bagi tau kan pasal bedung moden baby ni kan haa ari ni turn aku pulak yang memberitahu.. hahaha


Aku beli sehelai dulu masa expo baby kat Midvalley.. Lepas dah beli sehelai rase macam tak cukup so google dalam internet dapat colour yang aku nak terus oder 2 helai lagi..

Serius bedung baby ni tak panas dan selesa.. Kalo nak tukar pampers just bukak zip bahagian bawah senang kerja takyah nak bukak semua..

Raiisah kalo pakai bedung ni memang die akan tido dengan lena dan lama..

Korang nak tau link die kan.. Ni link fb die..

Gobok_annur Macam2 colour ada korang pilih la mane yang berkenan.. Harga rm35..

Ni aku dah bagitau korang jangan dok tanya2 lagi dah.. hahaha ;P

piece : kathyjem

11 comments:

Nur Hayati @ nur.. said...

senang zaman skrang ye..anak2 dulu bkn main susah nk kena bedung dgn selimut kecil or napkin..huhu

Siti Shuhadah said...

nak suggest dekat kakak ipar..TQ kathy..:)

Mya said...

alololo comeinya si raiisah tidooo.. gerammm...

Mimy Hamid said...

oklah next time beranak nak beli yang ni la..sonang keje..raiisah pun nampaknya ketiduran sedap kot

JIVEBUMZ said...

kite pon sama tengok kat belog ceera then laju2 pi order on9.. memang senang tp baby kita semangat tak muat nak buh tangan dia haha

beli 3 helai sajork n pakai ulang2 memang selesa dia masuk dalam tuh

Chekgu Azrine said...

Harga mmg xlari..rm35 je kt mana2 online..nti nk bli jgk..insyaAllah..

Chekgu Azrine said...

Harga mmg xlari klu kt online..mostly rm35..nti nk bli try..insyaAllah..

Chekgu Azrine said...

Harga mmg xlari klu kt online..mostly rm35..nti nk bli try..insyaAllah..

haza said...

tahniah da bersalin ye, tq dr GOBOK ANNUR for this entry ye

haza said...

salam sis, tahniah ye da bersalin pun. tqvm for this entry ye ---gobok annur:-)

Gugu Malaysia said...

Terima kasih atas review
Hugss
- Gugu Malaysia -