Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 23, 2012

Serlahkan Keyakinan Diri Anda Dengan VEET CREAM

Korang pernah dengar Veet tak.. Nak tau tak apa tu Veet.. Ececece macam la korang tak pernah dengar Veet tu ape kennn.. Alaa cream untuk buang segala benda yang berkaitan bulu kat badan.. BULU opsss!! hehe Alaa bulu kaki, bulu tangan semua tu la.. Eleh malu konon macam la korang takde bulu kan.. hahaha Bulu tangan kaki aku leh la cerita kalo bulu lain aku tak nak cerita korang paham2 sendiri... :P


Dalam banyak2 Veet Cream aku paling suke Hair Removal Cream yang kotak biru ni sebab aku ni jenis kulit sensitif.. Kalo mane kulit sensitif elok pakai Hair Removal Cream ni sebab die ada Aloe Vers & Vitamin E.. Aku pakai Veet Cream ni sejak tahun 2007 lagi tau lamakan.. Satu kotak leh pakai untuk dua belah kaki..



Kalo tak sebelum ni susah nak buang segala bulu kat badan ni.. hahaha.. Macam la ko banyak bulu kan.. Eh takde la banyak light2 jer.. Nak jugak light2 tu.. kakaka.. Dengan adanye Veet mudah di gunakan.. Paling penting waktu guna die mudah, pantas dan tidak menyakitkan.. Bau pon wangi jer.. Letak jer Veet Cream ni atas kaki tangan yang banyak bulu tu ker biar dalam 5 minit dan tanggalah bulu2 tu dengan senangnye..

Sekejap jer dalam 5 minit bulu2 tu semua hilang.. Kulit pon nampak licin lembut jer takpayah ko nak cukur guna shaver bagai.. Shaver ni kadang2 kite guna leh buat luka.. Aku dulu sebelum tau Veet Cream ni guna shaver gak sampai berdarah-darah pastu kulit jadi kering merah2.. Dah kulit jadi tak cantik bersopak-sopak..hahaha.. Dah pakai Veet Cream ni ok terus kulit takde masalah jadi lembut licin cantik gebu bak kaki patung barbie doll.. :P



Okey bulu kaki tangan dah takde baru lah tambah keyakinan nak bergaya depan orang ramai.. Takde orang geli nak tengok kite ngan bulu penuh kat kaki tu.. hahaha =)

Kalo korang nak tengok cara nak gunakan Veet Hair Removal Cream & Veet Wax Strips ni kat sini korang leh tengok video die..





Tak caya korang cube la pakai Veet Cream ni mesti rase confidence lepas ni.. Takde dah rase malu bulu kaki bersepah lepas ni.. =D


Ini muke banyak confidence..kikikiki

piece : kathyjem

8 comments:

Tengku Fauziana said...

Kathy 1 kotak ckup k utk 2 belah kaki?

Tengku Fauziana said...

Kathy 1 kotak ckup k utk 2 belah kaki?

kathy jem said...

Tengku Fauziana : yup satu kotak cukup untuk 2 belah kaki..

meera said...

Kathy.. Brapa sekotak tu ya..

kathy jem said...

Meera : kotak kecik dlm 4ringgit lebih..kalo kotak besar dlm belas ringgit..

Wawa Tasliman said...

dapat iklan ni dari nuffnang but terfikir macam mana nak buat bila i bertudung.. kang selak kang.. hihihi.. :)
good job kathy..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

steady je, muka tak macam orang berpantang pun.. hehee

Etcworkout 15TB said...

Ini digunakan untuk membeli barang-barang yang dijual. > http://hub.lnkreview.com/veet-my-discount