Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, October 10, 2012

Raiisah Dah Seminggu..

Eh kejap jer rase seminggu rase macam semalam baru beranakkan die..Tuptup usia anak dah masuk seminggu lebih..


Alhamdulillah Raiisah tak banyak sogeh.. Cume baru2 tu jer die banyak meragam terutama waktu malam.. Maybe die punyer pusat tu tak baik lagi sebab tu asyik nangis jer, skang pusat die dah tanggal tak banyak meragam dah..

Siang Raiisah suke tido malam berjaga.. Kalo berjaga mesti nak nenen pas nenen die akan dok diam dan bulat2 kan mata die.. Haa part ni mummy kena bertahan tengok Raiisah yer.. Kadang tu menyusukan die sampai nak terlelap... Biaserla badan baru nak terima benda ni semua besok2 ok la tu dah biaser berjaga tengah malam.. 50 kali bangun pon takper.. hahaha.. Ada anak kecik memang kena hadapi pengalaman ni semua tak gitew.. :D 


Ni baru seminggu, gaya macam budak sebulan dah.. Kalo dapat die bulatkan mata die eeee geram..

piece : kathyjem

9 comments:

Siti Shuhadah said...

eeee...geram jgk tgk raiisah ni...

Rinah said...

comelnya baby Raiisah :)
lebat lagi rambutnya.. best eh..

pinky_liscious said...

cute!!

Mooniqueen said...

Pipi pau la... Geram ;D

Chekgu Azrine said...

Lor...tembam!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

comelnye raiisah,,rmbut lebat,,ee geramnye,heheeh

Mimy Hamid said...

i geram tengok mata bulat dia...aiyooo comel la

cikeyrah said...

alolo comelnya raiisah, mcm nak peluk2 jek kalau jmpe hehe

SURIA AMANDA said...

comel...semoga membesar menjadi anak yg baik yer Raiisah...