Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 27, 2011

Celebrated Birthday Mak.. ^_^

Selamat Hari Jadi Mak yang ke 15.... eh yang ke 51.. Bak kata mak yang ke 15 tahun...=P

So sweet abah suap kat mulut mak...



 
Aksi mak ngan abah.. Biaserlah mak kan pemalu.. Mak depan anak2 pon nak malu.. ;P Abis kena sakat dengan abah.. hahahaha Pecah perut aku masa ni... Dah lama tak tengok abah bergurau dengan mak..

Masa untuk memotong kek... Ari tu weolss satu family celebrated simple jer..

Harap abah dengan mak sentiasa sihat, di murahkan rezeki, sentiasa beromantika selalu dan anakmu sentiasa berdoa yang terbaek untuk mak dan abah... Sayang mak dan abah ketat2.. Ketat2 katanye.. =P
Kalo kakak aku ada lagi meriah... Nak buek macam mane nun jauh di Sarawak tu haa.. Ooh malam ni kakak aku turun KL.. Wehuuu 2 minggu die stay kat KL.. lalalalala Boley celebrated birthday mak lagik.. =D

piece : kathyjem

6 comments:

Shu Shinju said...

happy birthday auntie... waaa...sporting la uncle...:)

kathy jem said...

Shu : tq tq..eh anak die pulak menjawab..kekeke =P

ceera said...

happy birthday makcik.

kathy jem said...

time kaseh la yer ucap besday kat makcik ni..

Alyza Fisol said...

happy birthday auntie... :)

kathy jem said...

Terima kaseh anak Alyza..hehehe =P