Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 12, 2011

Makeup by Alkazam DaCute

Macam mane nak start ek.. Dah brape ari tak update blog rase janggal la pulak.. Tangan nak menaip ni pon macam dah tak reti menaip.. ekeke

Okey sedia maklum ari sabtu lepas kawan baik aku Yana bersanding lagik.. Kali ni di Kelab Golf Tropicana... Ari tu di rumah... Banyak aku nak story ni.. Tapi sebelum tu di beri peringatan agar korang semua berwaspada dengan entry aku kali ni.. hekhekhek..

Tepat kol 4.30 pm kami ber3 di makeupkan oley Zam (makeup artis).. 

Kalo korang nak tau Zam ni adalah feveret makeup artis kepada pengacara popular Nurul Syuhada.. Aku kenal Zam ni pun dari member aku gak.. Tengok sentuhan die macam okey jer kan.. =)

Ayu dan Eira dah siap makeup cuma rambut jer tak set lagik.. Aku orang ke last sekali di makeupkan..

Cantekkan Zam makeup wajah2 manjer ai... Tak sia2 i pilih sentuhan die.. ;)

Pengantin pulak di makeup oleh Sham..

Uiiitttt.. Alangkah bestnye benda alah ni berada di tangan ku... ^_^ Kalo nak beli smue ni tak termampu oden.. Satu berus pun dah beratus2.. ;P

Sham ni pon kawan kepada Dynas.. Actually makeup Yana ni di sponsor oley Dynas...

Deco by Butik Shawn Sinar Sutera..

Meja makan beradap...

Okey kami bertiga sudah siap makeup.. Baju purple pon sudah di sarung ke badan.. Tengah menunggu pengantin bersiap je lagi...

Sham & Yana.. Ni la die Sham..

Cantikkan sentuhan dari Sham..

Bergambar bersama pengantin..

Manjer i sangat cantik malam tu... Berubah muke u manjer...

piece : kathyjem

9 comments:

ceera said...

nak gambar!

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ chanteq sgt2 mekap :) baju korang pon chanteq kemain :)

Shu Shinju said...

semua2 pon lawa..nampak lain dr biasa... pengantin ofcoz la lawa dr semua2 kan...

btw, kathy..u look like Lisdawati la..cantik sgt...

Mimy Hamid said...

patern baju ceera lawa..ok leh follow ni

kathy jem said...

Eira : dh email lorrr...

kathy jem said...

Pink Velvet : tq shu..hehehe mane ada rupe lisdawati..lain la, die cantek i tak cantek.. ;P

kathy jem said...

Mimy : lawa mcm orngnye jgkkan.. ;)

aina harun said...

kak kathy cantiknye..
suke tgk akak sanggulkan rambut.
cantik!!!
:)

ctzainal said...

kathy,i ni silent reader je selama ni.baru hari ni nak kasi kecoh sket.hehe.u sangat2 cantik.pakai ape pon cantik. adore u! :)