Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 26, 2011

An Island.. Woot Woot..!

Wooo hoo macam tak percaya tinggal lagik berapa ari nak berhoneymoon madumoon... Pejam celik pejam celik nak dekat setahun dah aku dengan Affan... Sengeh sampai ke mata skit... ^______^

Tu die baju bershopping tak hingat katanye.. Bulan ni adalah bulan mengperabiskan duit... Lagi2 sale merata-rata.. Selagi sale tak abis selagi tu la aku shopping bagai nak rak.. Kalo boley satu shopping mall tu aku nak bawak balik boley..

Ni kalo dapat bonus lagik best ni.. Syabasku sayang cepat skit bayar bonus nyer.. Kalo boley sebelum sale abis.. hahaha.. Over!

Ini baju sila angkat kening tinggi2 skit...woot woot..! Rase2 seksi tak ker terseksa.. kakakaka =P Kompem Affan juling2 ni... auuww auuww..haha

piece : kathyjem

3 comments:

Lee Reyn Kwon said...

done,

hit u bebeh ,
orangesnowy-chan.blogspot.com

ceera said...

slamat membuat anak, hahaha

Alyza Fisol said...

cantik baju polka dot tu, i like...ni mmg konpem affan juling2...hehehehee...

selamat buat anak jugak....haha