Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, December 3, 2011

Perfume Zara from Paris... =P

Time Kaseh Kak Shikin... Kak Shikin baru balik dari Paris.. So banyak la barang yang di bawak balik... Gile tengok Kak Shikin borong barang shopping... Juling2 aku dengan ofismate menegoknye..

Kalo nak beli memang tak mampu la kan.. Mampu menengok jer ler.. Lagi2 beg LV Gucci Prada, tu kalo kumpul duit 10 tahun pon belum tentu dapat pakai.. hahahaha.. ;P

Zara White Jasmine & Zara Women Cherry.. Actually produk ni memang takde kat sini.. Dah alang2 Kak Shikin nak jual murah kasi rembat la.. Kalo kat Malaysia sure takde la kan.. Kalo ada pon 3 kali ganda dengan harga sana..

Bukti perfume ni dari Paris.. ;P Sekang kan tengah sale kat sana harga memang macam durian runtuh la... Murah sangat2...

Cantikkan botol die.. Masa mula2 bukak terkejut tengok botol die.. Eh siap berbunga bagai.. Macam sweet jer botol die... Bau die jangan cakaplah dua2 wangi... ^_^ Mak suke..

piece : kathyjem

1 comment:

ctzainal said...

cantik giler perfume nih. berkenannnn ai tgk.