Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, December 24, 2011

Yeah yeah jumpe jugak kasut wedges hitam ni!!!

Susah bebenor nak cari kasut wedges hitam.. Kalo nak dan dan tu la takde... Cube time kite memang taknak beli bersepah-sepah depan mata...

Ari tu dah ternampak kat Sunway Pyramid masa cari dress ngn Eira ari tu.. Tapi sayang saiz lak takde.. Yang tinggal saiz kecik... Okey la fine nanti try tengok kat tempat lain mane tau ada saiz aku..

Ingat nak pergi cari kat KLCC la konon.. Teringat ada satu kedai dalam Isetan tu memang die jual wedges hitam.. Cantik2 pulak tu.. Tapi sayang kedai dalam Isetan tu dah tutup.. Die bukak kedai Beg  Longchamp pulak.. Terus pulang dengan hampa... =(

Pastu ku usaha kan jugak pergi ke Bangsar village teringat ada Aldo kat situ... Mane la tau kot2 rezeki aku ada kan... Sekali dah melangkah masuk kat kedai tu ternampak kasut wedges hitam ni..!!! Terus try, terus tergam dengan kaki aku..

Syukran syukran.. Tinggal satu saiz ni jer ada.. Kalo ada pon color lain... Tak nak, nak jugak colour hitam.. Senang nak pakai apa pon masuk..

Berbaloi aku meredah banyak tempat akhirnya jumpe jugak wedges hitam ni... ^_^

Mesti ramai tertanya-tanya apa kejadahnye lah aku beria-ia cari kasut wedges yang simple mimple ni.. Bukan cari kasut high heels pon kasut wedges jer kot.. =P

piece : kathyjem

7 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

nak jugek..bp rm ek?

✿ pink velvet ✿ said...

kasut yg paling selesa, hehe~

kathy jem said...

Hidayah : rm133 hengget.. ;)

kathy jem said...

Pink velvet : yup sangat selesa... =)

Chekgu Azrine said...

lawa..suka gak wedges.. tp tak pakai dah.. pakai flat jek

Ietams said...

cantik

Cik Syue said...

mesti sedap pakai n selesa kan. :)