Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, December 4, 2011

Sape belum tengok Puss In Boots..? Sila angkat tangan..!

Okey cerita ni sangat best... Orang semua dok cakap pasal Ombak Rindu kan... Cerita tu best la, sedih la, tak busan la.. Arghhh tak dengar semua tu sebab aku tak tengok lagi.. =P

Mula2 aku macam, eh cerita apa ni Ombak Rindu??? best ker.. Walaupon pelakon die hebat2 aku tetap kata mesti boring.. Sekali dah dengar ramai yang cakap cerita ni best terus berkobar2 nak tengok.. Tu la jual mahal lagik.. ;P

Kalo ikutkan nak tengok Ombak Rindu semalam tapi Affan takmo jadinye terpaksa menengok Puss In Boots.. Lagi pon tiket semua Sold Out, cerita tengah hot kot.. Ayu & Elly pon okey nak tengok cerita Puss In Boots ni.. Tengok kat trailer die macam best kan.. Tapi betul serius best..

Puss ni sangat cute dan kelakar... Paling best part masa die flashback balik, kisah masa die kecik.. Cuteeeeee sangat2.. Bestkan kalo dapat kucing comel macam tu... =)

Kami ber6 pon setuju untuk menengok Puss In Boots..

Sebelum tu kasi isi perut dulu... Tapi aku tak makan apa2 pon sebab siang tu dah melantak Nasi Lemak dengan banyaknye...

 Wayang kol 10.. Okey excited nak tengok..

Ni minah kampung mane ni?? Depan counter pon mau nangkap gambar kah.. :P

 Ayu dan Kathy..


Okey masa untuk ketawa.. :D

Manjer Ayu jangan lupe kitenye Ombak Rindu.. Auuuuw! ;P

piece : kathyjem

4 comments:

Just.wanie said...

"awwwwww" part kucing sekor tu msa puss ngan kucing itam tu hehe lawak ohh !!

kathy jem said...

hahaha..a'ah yg tu pon lawak jgk..

fiszah_pjo said...

khaty: out of topic jap..nak tanya , ape nama kain yg awak guna utk baju yg awak pakai masa jadi pengapit masa "manjer" awak bersanding tu ye..thanks in advance khaty :)

CikLilyPutih said...

kathy,
elly yg sanggul rambut tu elly widiyanty ek? ermm say hi to her from me ok..