Klik Yer!! Mekasih...

Friday, December 30, 2011

Picture NAPBA Sudah Berada Di Sisi Ku..

Yesss gambar NAPBA sudah berada di tangan ku... Mane2 blogger yang tak ambik lagik pi la kat pejabat Nuffnang.. Aku ni pon si Eira yang tolong ambikkan.. Kalo nak suruh aku ke pejabat Nuffnang tu memang berjinggut tak sampai2...

Cantik tak??? Cantikkan..... Siap ada frame lagik... Kelas..! Tapi gambar aku sorang takde pulak.. Eira cakap, Nuffnang takde cakap apa2 pon pasal gambar aku satu lagi tu.. Takper la takde pon tak kisah yang penting gambar dengan blogger tu semua ada.. Kalo takde nangis 10 ari 10 malam... =P

Sempat mengsnap 2 3 keping gambar Keisha yang comel.. Semua pose senget..

Tengahari tadik larik kejap ngi rumah Eira ambik gambar NAPBA...Minggu ni jer aku free next week aku sudah terbang... =)

Anak beranak pakai skirt.. Keisha yang sangat aktif penat menengoknyer...

piece : kathyjem

4 comments:

ceera said...

ya allah, selekehnya anak aku. hahaha

Nurhidayah Shamsury said...

nk bcuti kemana? nk skodeng..kuikui

Alyza Fisol said...

signature keisha, amik gmbr kepala senget...hehehe...papepun, keisha sgt comel.. :)

hanani said...

wahh dah amik?saya blom lagi. ntah bila la nak kesana.. :) gambar memang cun..