Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 19, 2011

Nuffnang Asia Pacific Blog Awards at JW Marriot Hotel, Putrajaya

Jumaat malam tu Nuffnang ada buat Awards untuk blogger2 di seluruh asia... Tak sangka aku terpilih okey.. Ni pon Eira yang paksa join.. Terpikir gak dapat ker aku ni.. Dah la tak pernah join mane2 event Nuffnang... Sekali hambik ko dapatttt!!! Tak sangka mak tau!

 Ni adalah pertama kali aku mengjoin diri dengan event Nuffnang bersama Ceera... Tq manjer paksa aku join Nuffnang ni.. Kalo tak, tak merasa aku...

Tersangat best coz dapat jumpe ramai blogger2 famous..

Bersama Comel.. First time jumpe comel ni.. Die adalah seorang yang sangat peramah dan kepala gile2..hehehe Keep in touch yer comel... Oh lupe next week Comel akan berkahwin... Best comel kawin tu... Ingat pesanan kte tu.. ekekeke

Sebelum masuk ballroom kasi sign dulu...

Bersama blogger2..


Seksi katanye...! ;P

Blogger2 yang peramah dan suporting.. Rase macam dah lama kenal dieorang ni padahal masa tu jugak baru berkenalan..

Jumpe jugak dengan Kak Nani... Cantek sangat...

Anak yer ofcoz la cantik jugak.. Hanis Zalikha... Kalo siape blogger mesti tau Hanis ni siapa... Malam tu die ada tercalon tapi sayang kalah.. Ingatkan boley menang.. huhu.. Takper Hanis cube lagik..=)

Menu yang lazat dan simple dari JW Marriott Hotel...

 
 
Tiramisu die sangat sedap...

 Agak boring jugak sebab terpisah meja dengan Eira dan Andak.. =(

Nasib mereka ni ada... =)


Bersama Xiaxue dari Singapore.. Die menang for The Region's Best Blog..Kecik jer orang nyer.. Mane die pergi mesti orang nak bergambar dengan die.. Blogger famous la katakan.. Mane tau satu ari aku akan jadi mcm die.. Eh perasan!

Okey event dah abis mau chow...

Sebelum balik kasi bergambar dengan blogger2...2 tahun lagi kot dapat pergi kat sini lagi.. Kalo ada rezeki kite jumpa lagik..

Bersama Reenee Raid.. Suke sangat tengok Reenee cute jer.. Makeup die pon cantek..

Bersama Andak.. Andak ada orang pm kat fb saya tanya pasal Andak.. hehehe

Comel.. Ada rezeki lagik kite pergi di sini lagik yer... Best dapat berkenalan dengan kamu.. Enjoy sangat!

Di akhiri dengan gambar kami berdua..



Feeling Diva sat! =P

Thank you very much Nuffnang for your invitation.. Next time jangan lupe jemput kami lagik yer.. Yang penting 2 tahun lagik bukan di Malaysia... wehuu.. Eceh macam la ko dapatkan.. Belum cube belum tahu.. =D

piece : kathyjem

12 comments:

NeenaAnuar said...

kelass you ollzz... cam artiss okk! cantekk & gorjess2 semuanya! loikkee! biler laa I plak nak jumpaa you olzz semua2 nie.. kalau I pegi confirmm rasa camm kecikk jerk! uhuhu...

Filla ~ Kasihs said...

hi kathy.... cantek lah make up.. slamat ko yeh dapat duduk ngan gang.. haku duduk sengsorang je.. lain sumer chinese.. cakap omputih mak okeh..hahaha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

owh kathy yang hot- sesungguhnya mak xkan lupa pesan ko nyah..huhu banyaknya nak kena scarified ek selepas kawen...apakan daya kan..harap2 best cam kamo cakap

the best thing i ever get is to know one of uolls happy hot gorgeous dan sgt2 happening miss that moment ok...

Next time why not..kita hangout gather2 lagi lagi best kalau ceera bawa kesha wendu seyh ngn budak xduk diam tuh..hahahahah

kathy jem said...

neena : tq neena..next time neena leh join NAPBA ni..boley beramah mesra..giteww kan... =)

kathy jem said...

Filla : alaaa nok tkde geng ker..ingt ada geng..kelas ko nok dpt orng cina ckp omputih.. ;P

kathy jem said...

Comel : kan..nnti kte leh hangout lagik..ari tu jmpe mcm tk bnyk borakkan..maybe tak cukup masa kot..xper next time ek.. ;)

Rozana Razali said...

suka baca blog xiaxue, tgk video guide to life dia. kelakar. ^^

ReeneeRaaid said...

hi babe!! It was fun to meet u. keep in touch. gmbr u sangat chantek!

Nurul Amira said...

serious, akak cantik sgt malam tu :) harap dpt jumpe lg !

Alyza Fisol said...

kathy, awk sangat cantik malam tu... (^_^)

Miss Moon said...

sonok dapat jumpa kathy ...sangat friendly n cantek org nya

the::bored::sha said...

hai kathy tak sempat sha nk berposing dgn u mlm tu..kita satu meja , dpt ur link dr blog nani..huhu..hope leh jupe next event?