Klik Yer!! Mekasih...

Friday, June 6, 2014

Happy Belated Birthday Naufal

Hari tu pergi rumah Ariza celebrate birthday anak die yang ke 2 tahun.. Berpusing-pusing cari rumah Ariza biaserlah tak familiar area Puchong.. Waze pon satu buat hal pulak masa tu.. Geram betul aku ngan Waze masa tu dah la nak guna die buat hal pulakkkkk.. erghhhh!!!

Kejap2 line ok kejap2 hampeh.. Affan lak masa tu tak bawak hp.. Lagu satu erghhhhh!! Ariza share location pon sama tak leh gak sudahnye cari sendiri.. Dah terlajak sampai nak ke Putrajaya patah balik baru Waze boley guna.. Derr Waze ni saje ngada tau.. Ikut la Waze nasib baik sampai gak rumah Ariza.. Kalo tak nangis tepi bahu jalan..hahaha

Sampai2 Naufal dah potong kek.. Baru nak ambik gambar die potong kek tak sempat... Kawan2 yang sampai masa tu Dieha, Mirza, Iza Apex, Aida.. Yang lain tak dapat datang ada hal..          


Happy belated birthday Naufal Aryan.. Dua tahun sudah die.. Hesem boy masa ni tido Auntie tak dapat ambik gambar dengan awak.. Gambar ni pon mintak dari Ariza nak masuk dalam blog..hehehe

Ingatkan husband Ariza ada sekali upernya takde.. Eh awak Nikman mane?? Nikman takde la Kathy die kat Algeria kerja kat sana.. Ooo yekerr.. Kite ingat die ada.. Abis yang cakap dalam handphone masa kita sesat tu bukan Nikman ker.. Tak la tu abang Nikman.. Oooyekerr confident jer Affan tadi masa call tanya jalan tu kata Nikman..hahahaha

Tema birthday Naufal Mickey Mouse.. Feveret kartun Mek Echa ni..hehe

Kawan2 sekolah yang hadir.. Eh Mirza pon ada.. Mirza yang pakai tudung cream putih tu.. Masa sampai terkejut tengok die ada sekali.. Lama kot tak jumpe Mirza ni.. Mirza ni kawan baik aku masa form 1 memang rapat giler kami berdua masa tu.. Masuk form 2 die pindah ke Labuan bapak die kena kerja kat sana.. Masa tu sedih yang amat yerla kawan baik nak pindah jauh pulak tu..

Dulu mane ada facebook my space apa semua tu.. Bile rindu kami utus surat jer masa tu.. Nampak orang lama sangat  masa tu..hahaha Ce tanya zaman sekarang ni ada lagi tak orang bagi surat rindu rindu..hahaha Dah takde kot rasenya.. Semua beremail berfacebook zaman sekarang ni..

Eh budak Adelia ni geram betul dengan die.. Kemain senyum lebar sampai bulat muka tu..

Kaki senyum kaki posing si Adel ni.. Macam mummy die.. Eh yeker.. Oh lupe mummy die kaki malu posing..kekeke Jangan marah mummy Adel yang comel.. =D

Bergambar dulu sebelum pulang..

Dieha, Saya, Aida, Anne, Iza, Mirza dan Ariza.. Tahniah Aida for pregnancy yang ke 3.. =)

Ni semu kawan2 sekolah dari aku form 1 sampai sekarang.. Dulu masing2 jumpe mesti rambut kepuk2 blonde hair sekarang Alhamdulillah bertutup dah semua..hehehe

Aunti Anne dah start dah..hahaha Nak terbang mane tu Auntie Anne..

Ni pose dari anak-anak.. Mak anak dok tepi bagi moral support..behehehe Tengok si Adel posing America Next Top Model sangat tu..hahaha

Ha kenapa tu Mek Echa apa yang tak kena kat atas tu..

Semua dah ada 2 3 orang anak.. Aku bile nak tambah ni.. eh! hahahaha Soalan tu kena tanya Affan.. =P

Mia, Adam, Raiisah, Adel, Baju pink tu lupa nama die.. Tu anak saudara Mirza dan Anea paling hujung sekali..

Si Raiisah tak nak kalah nak duk depan jer dia...

Bergambar dengan Kakak Anea.. Si Ranea baru baik demam chickenpox.. Sian die tengok kesan2 chickenpox kat muke die.. Teringat Raiisah kena cikenpox masa baby..huhuhu

Suruh dok sebelah kakak Anea nak ke depan jugak die..

 Mulut membebel apa tah masa ni..

Hahaha Raiisah tengok kakak Adel posing.. Nak tiru gaya kakak Adel la Raiisah tu..hahaha

Bakal model Si Adel ni patang kita kata Adel posing cepat.. Tu die tangan laju cekak kat pinggang teruih..

Dah takyah nak membebel mulut tu masuk dalam rumah dah nak hujan.. Alaaa lupe la nak ambik gambar bapak2 sekalian.. Semua pon terkejut tengok badan Affan yang super duper slim.. Di terbalikkan super duper gemok..mehehehe


piece : kathyjem

6 comments:

Chekgu Azrine said...

cantik btul raisah pakai baju merah..dah la putih melepak

kathy jem said...

Chekgu Azrine : hehehe mekasih.. =D

O'gosh Iskandar said...

wahhh..bagus raisah...dia yang betul2 menepati tema...

husna zahidi said...

happy belated birthday buat naufal..:)

agaknya husna nanti dgn kwn2 bjumpa balik dlm 10 thun mcm ni lah kot gayanya..hehehe..

Carl Lesmana said...

raisah comel =D

nurerna hazwani said...

Raiisah comel...geram....