Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 26, 2014

NYX Kohl Kajal Black Eyeliner Review

Salam semua..

Hari tu pegi Sephora KLCC ternampak eyeliner pencil macam best jer aku tengok eyeliner NYX macam nak cuba jer.. Yerla dah lama kot tak pakai pencil eyeliner.. Sebab jenis aku prefer eyeliner liquid atau eyeliner cair sebab eyeliner cair tak mudah melekat kat bahagian kelopak mata bila berpeluh..

NYX Kohl Kajal Black Liner ni harga die dalam rm26..

Entry sebelum ni aku ada bagi tips dan cara nak pakai eyeliner liquid.. So korang boleh tengok di sini.. Eyeliner Paling Best..



Siapa suka eyeliner pencil korang boleh cuba NYX ni sebab aku tengok colour die pekat dan nak pakai pun senang lembut jer.. ^_^

piece : kathyjem

13 comments:

farah shazlina said...

homey sgt aih.. hihihi

Alyza Fisol said...

terbaikkkk.. :)

Mimy Hamid said...

i pakai ni...yup memang best hehehehe

Alyn Aellynn said...

Kathy.. buat la tutorial mekqp dr base sampi abis. Ur daily mekap superb

kathy jem said...

farah shazlina : hihihihi =D Mekaceh..

kathy jem said...

Mimy Hamid : kan mimy best tuuu..hehe

kathy jem said...

Alyn Aellynn : ok nnti free i buat.. ;)

May said...

It's nice to wear that...

Chekgu Azrine said...

Nanti blah la cuba

husna zahidi said...

husna tak reti pakai eyeliner liquid so asyik bedal pencil je..itupon yang maybeline..:)

fa.ismail said...

kathy knp la comel je video awk

Emma Kasyuma said...

comel nye akak...bile akak x pakai eyeliner sbijik muka kakak akak..k.zura...

Effanina Mokhtar said...

Kak Kathy, buatkan toturial dari awal make-up smpi abis.. hehehe.. sukew tgk la.. simple & sweet je